Po dzisiejszej wycieczce do parku wpadłem na głupi pomysł :) Bo skoro mogą być gołębie, to czemu nie kwiatki i wojna w rodzinie? :mrgreen: Zatem: temat jak wyżej, dwa zestawy po trzy fotki, czas start!
Zestaw 1
Zestaw 2
Wersja do druku
ciezko sie zdecydowac, bo zdjecia nierowne. w obu zestawach jest 'fajne', 'ok' i 'srednie'. chyba nie zaglosuje :P
na początku chciałem tak jak nastier prosić o ograniczenie do 1 zdjecia na głowe, ale w końcu znalazłem faworyta wśród zestawów..
Jakosciowo - 1:1
Artystycznie - 1:1
Ale bardziej podobaja mi sie kwiatki z pierwszego zestawu :razz:
w pierwszym zestawie nie podoba mi sie 1 a w drugim zestawie nie podoba mi sie 3 ale tak mi sie spodobal ten kwiat z kroplami wody wiec zaglosowalem na zestaw nr 2 :-)
Jak dla mnie to zestaw nr jest lepszy, a szczególnie krople. Leminy pewnie jest pszczoła?
E tam, bez sensu. Pomieszanie z poplataniem. Trudno sie zdecydowac bo za duzo fotek i poziom zbyt rowny :smile:. Mialo byc po jednej fotce na lebka a nie tak jak tu. Zaglosowalbym na tego stroczyka (?) - druga fotka z pierwszej serii. Ale tylko na niego. A tak - nie glosuje w ogole...
wg mnie zestaw 2 jest leminy ( chyba ) :roll:Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
no zeby to sie rozwodem nie skonczylo ;-)... jak dla mnie bardziej mi sie podobaja zdjecia z zestawu... ;-) niepowiem, zaglosowalem kto by nie wygral to i tak w rodzinie zostanie ;-)
Hmm, teraz już niespecjalnie jest sens ciachać. Głosujcie póki co tak jak jest (jeśli ktoś woli, to po prostu na zestaw zawierający najlepszą jego zdaniem fotkę). W końcu cała ta impreza to BETA, zatem przynajmniej będzie jakaś nauczka na przyszłość :-D