Chciałam się trochę podzielić, posłuchać uwag, podyskutować, dopracować.
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
Chciałam się trochę podzielić, posłuchać uwag, podyskutować, dopracować.
1.
2.
3.
4.
5.
Troszkę do nauki jest.
1. Niepotrzebnie krzesło wtrącone w kadr
5. Uciekła Ci ostrość, obcięty czubek głowy i kawałek ręki. Co do czubka głowy to samo co w zdjęciu numer 4.
Reszta taka zwykła, szału jak dla mnie nie ma. Próbuj łapać odpowiednie momenty, coś, co ma w sobie dużo emocji :) To są takie kadry z dnia codziennego, zwykłe. Czytaj, oglądaj i będzie lepiej :)
nieostro
1, 2, 3 niepotrzebnie to coś po lewej stronie
Po co ta krytyka. Zdjęcia raczej do prywatnego albumu. Tragedii nie ma, szału także. Działaj dalej :)
koleżanka;)
Dziękuję za opinię. Nie zgodzę się z tym, że "niepotrzebnie". Cel był, ale skoro został nieodczytany, to znaczy że zabrakło mi umiejętności, by opowiedzieć Wam przez ten detal to, co chciałam. Więc koniec końców - racja, do poprawy.
Co do nieostrości, fakt, pracuje nad tym. Chyba przeceniłam swoje możliwości jeśli chodzi o parametry, za płytka go, za długie czasy. Zwrócę na to uwagę.
(co prawda w ostatnim dążyłam do tego, liczyłam na to, że lepiej odda to nastrój - jednak jeśli intencja nie jest widoczna, to racja, uznaję to za klapę)
Vik, ręka na 5. Racja zdecydowanie.
6.
7.
8.
9.
10.
8, 9, 10. Taka kolorysyka w fotografii dziecięcej moim zdaniem wygląda dziwnie. Trochę "trupio" zbyt ponuro.