[stempel74] sigma 35 art pełna dziura
Odp: [stempel74] sigma 35 art pełna dziura
no własnie:) a z dysku google tego wirtualnego można wstawiać? zrobiłem to tak że wstawiłem foty na google i zrobiłem to tak że nacisnełem na konkretne zdjecie get link i skopiowałem adres i wkleiłem w opcje insert image na forum to dobrze robie?
Masz zablokowany dostęp do zdjęć, gdy wklei się link do przeglądarki to wychodzi że muszę mieć pozwolenie na dostęp.
Możesz albo udostępnić nam folder w dysku wirtualnym, np. w google drive, ale wtedy folder musisz ustawić jako "publiczny" i dać linka do folderu i wtedy będziemy mogli przeglądać zdjęcia bezpośrednio w tym folderze, albo wstawić fotki do jakiegoś serwisu, który daje linki IMG i wtedy jak taki kod wkleisz do posta to wyskoczy tu zdjęcie, tylko musisz pamiętać o wymogach Regulaminu odnośnie wymiarów zdjęć i ich wagi.
Ja np. w sowich wątkach galeryjnych korzystam z serwisu photobucket.com
dziękuję wszystkim za podpowiedź, a czy mogę edytować ten pierwszy post w tym wątku czy wstawić poniżej od nowa te zdjecia?
Cytat:
Zamieszczone przez
stempel74
dziękuję wszystkim za podpowiedź, a czy mogę edytować ten pierwszy post w tym wątku czy wstawić poniżej od nowa te zdjecia?
wrzuć tutaj i zgłoś post to Ci któryś moderator ogarnie temat
Cytat:
Zamieszczone przez
stempel74
dodaj poprawione zdjecia w odpowiedzi, to Ci przekleje. dla pewnosci przypomnij sie na prywatna wiadomosc forum...
Cytat:
Zamieszczone przez
stempel74
Wrzuć te zdjęcia wreszcie:)
Czekam niecierpliwie, bo planuję kupić ten obiektyw.
Cytat:
Zamieszczone przez
MariuszM
Czekam niecierpliwie, bo planuję kupić ten obiektyw.
Jest za....sty nie czekaj kupuj :) Kolorki, plastyka, miód malina :D