Co to kurna jest?! Jak można tak zasrać forum, że wszystkie normalne wątki odpłynęły na n-te strony? Przecież tego nie da się czytać!
Wersja do druku
Co to kurna jest?! Jak można tak zasrać forum, że wszystkie normalne wątki odpłynęły na n-te strony? Przecież tego nie da się czytać!
Nie jest źle "tylko" pierwsze trzy strony zdominowały reklamy Studia Huśtawka. Z drugiej strony wykazało to małą aktywność użytkowników tego forum. Może nikt już tu nie zagląda?
Bardzo dobrze że piszą o warsztatach żeby jeszcze inni byli tak aktywni było by z czego przebierać
Forum z czegoś się musi utrzymywać.
Jeśli kogoś aktywność tego użytkownika kole w oczy - polecam opcję "Dodaj do listy ignorowanych".
Z całym szacunkiem, zapewne coś przeoczyłem i widzę, że Forum CB stało się chyba najbogatszym Forum świata i okolic. A tak na poważnie to dział wygląda jak by ktoś zasiał spam. Każdy temat warsztatów to nowy wątek i zero odpowiedzi. Dawno, dawno temu jak prowadziłem warsztaty na Forum to był jeden wątek i wystarczał. Co rok był zamykany bo trudno było przebrnąć przez wszystkie posty. Ale przez kilka lat były ze cztery wątki. Dodawanie do listy ignorowanych nie jest dobrym rozwiązaniem.
niektóre są ciekawe - sam bym się wybrał ale do stolicy trochę daleko.
Jasne, że ciekawe. Poza tym zróżnicowana tematyka i przystępne ceny. W ostatni weekend byłem u nich na warsztatach. Zrobiłem fajny materiał i poznałem kilka ciekawych osób. Polecam!
Ja też byłem i jadę znowu za 3 tygodnie - Huśtawka jest super :)
Warto pół Polski przejechać.
Zycie... na reklamy w apkach na andku tez tak narzekacie? Jest inne wyjscie 5zl/mc i macie spokoj.