no comments...
:-(
Wersja do druku
no comments...
:-(
Widzialem to na żywo w TVN24 ....
spieprzam stąd .... buce Nacjonaliści Ludowo-Chrześcijańscy nawet straszny Girertych czuje co się kroji :(
mam nadzieję że utopią się we własnym szambie ... i to szybko
Raz zdobytej władzy nigdy nie oddamy.. Snowboarder, teraz to się musisz przyłączyć do "Polski-solidarnej" i przysłać nam z hameryki wszystkie Twoje L-ki bo jak nie, to Cię od forum odetniemy :mrgreen:. Dla wszystkich Twoich L-eknie starczy. Ja mogę to co jest sprawiedliwie podzielic pomiędzy siebie i grono wybranych zasłużonych kolegów. Kto nie bedzie zadowolony z podziału niech lepiej siedzi cicho i się nie odzywa i nie robi medialnej nagonki burżuj jeden bo mu kita w d.. wsdzimy. Wersalu tu wiecej nie będzie. Howgh.
ludowo-chadeccy, a raczej pseudo chadeccy ;)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Może poprawię wam humory, jeszcze nie wszystko stracone ;)
A ja się nie boję :twisted: Przeżyłem wielu "fajnych" towarzyszy - Jaruzela, Millera i "Kwaśnego". Zresztą to i tak były "luzy". Platforma dała popis partykularności. Od Olejniczaka Boże broń. Kaszana polityczna ot, co! Popmart - gdzie deptasz? W socjalistyczną Europę czy za ocean?
Ehhh dla władzy dr prawa układa się z przestępcą... żal dupe ściska
jeżeli Europa jest socjalistyczna to ja jestem socjalistą ....
poza tym wszelkiej maści kwachy milery pawlaki czy tuski to ELITA przy tym co się dzieje teraz ...:(
Cytat:
Zamieszczone przez nastier
chadecy = Chrześcijańscy-Demokraci to oznacza ten skrót ja się sprzeciwiam bo nijak ten drugi człon mi nie pasuje zreszta pierwszy też średnio ...
zarowno chadecki jak i chrzescijanski nie pasuje. dlatego tez uzylem okreslenia 'pseudo'.Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Viva Espańa ! drodzy panowie.... :)