Triopo B-3 głowica kulowa
Po kilku latach używania głowicy pasuje ją przeczyścić (nie chodzi już zbyt dobrze). Problem w tym, że nie bardzo wiem jak ją rozłożyć :oops:
W moich poprzednich głowicach odkręcało się spód i wszystko wychodziło, tutaj jest coś inaczej.
Tak to wygląda :
Na zielono zaznaczyłem coś co można próbować odkręcić (aktualnie bez skutków)...
Odp: Triopo B-3 głowica kulowa
Patrzac na to zaokraglenie w gornej , zewnetrznej czesci tulei mieszczacej kule - obawiam sie, ze to wyrob jednorazowy, bezregulacyjny i nienaprawialny. Lepiej juz dorznij go do konca , bo proby rozebrania moga skonczyc sie w tzw "niebieskim skoroszycie" ( czyli w smieciach...)
Cytat:
Zamieszczone przez
jelcyk
Patrzac na to zaokraglenie w gornej , zewnetrznej czesci tulei mieszczacej kule - obawiam sie, ze to wyrob jednorazowy, bezregulacyjny i nienaprawialny.
Jesteś pewien?:
Więc da się coś z tym zrobić, dzięki ;)
Ha,ha - no to ladnie palnalem - nie rozbieralem jeszcze nigdy glowiczki od statywu, a z tych fotek niewiele wynikalo - ot i wszystko sie spieprzylo... Teraz to co innego :-)
fajnie tylko jak ty to MERDE odkręciłeś bo ja siłuje sie i **** blada. wszystko razem sie kreci a odkrecic nie idzie
Cytat:
Zamieszczone przez
ttoffi
fajnie tylko jak ty to MERDE odkręciłeś bo ja siłuje sie i **** blada. wszystko razem sie kreci a odkrecic nie idzie
Spróbuj tak: