Odp: GiftPromo 2015 - opinie
ja miałem deklarowany termin wysyłki tabletu medium na 29 lipca, i jak sie mozna domyslac nadal nie dostałem! dzwoniłem juz 3 razy raz 2 tygodnie temu obiecano mi ze w ciagu 4 dni dostane ale nadal d..a
ale nam przykro stary, naprawdę
to straszne tak czekać
Internetowy Telefon Zaufania "Anonimowy Przyjaciel"
tu się możesz wyżalić, do bulu *
*
B.Komorowski
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
to ma byc żart? jesli tak, to słaby
wiem,ze slaby
tak jak i temat
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
wiem,ze slaby
tak jak i temat
możesz rozwinąc, dlaczego temat wg Ciebie jest slaby, dlatego ze Cie nie dotyczy wiec = słaby? czy tak?
Też jestem ciekawa, dlaczego temat jest "słaby".
Słabe to jest zachowanie Canona, który ma w tyłku klientów.
w każdej firmie zdarzają się obsuwy
tablet nie lody nie rozpuści się, we wrześniu będzie działał tak samo jak w sierpniu
jeszcze zeby trzeba bylo na aparat czekać to rozumiem....ale na tablet!!!
zdjęcia robić
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
w każdej firmie zdarzają się obsuwy
tablet nie lody nie rozpuści się, we wrześniu będzie działał tak samo jak w sierpniu
jeszcze zeby trzeba bylo na aparat czekać to rozumiem....ale na tablet!!!
zdjęcia robić
idź sobie do sklepu po cokolwiek, zapłać za to, a później czekaj w nieskończoność, bo sprzedawca obiecał Ci, że dostaniesz zakupioną rzecz "wkrótce". przecież zakupiona rzecz będzie tak samo działać za miesiąc albo dwa. podsumowując: Twój argument jest inwalidą.
fakt dostania tabletu we wrześniu jest tak samo wielką niewiadomą :) równie dobrze mogę go dostać we wrześniu, ale za rok, albo wcale.
i bez względu na to, czym ja się zajmuję w wolnym czasie, jeśli ktoś robi promocję to powinien ogarnąć jej skutki. i jeśli przy wydawaniu tej promocji zarzeka się, że dostarczy obiecany prezent w ciągu 28dni to tak powinien zrobić. i jeśli te 28 dni wydłuża się do kilku miesięcy to moim zdaniem takie zachowanie jest niepoważne, tym bardziej biorąc pod uwagę wartość obiecanego prezentu. rekompensata tylko dla wybranych klientów też nie jest najfajniejsza, bo przez to osobiście czuję się jeszcze mocniej poszkodowana.
wiec tak
ja kupuje sprzęt foto w celu robienia zdjęć a nie otrzymywaniu giftow
dla tableta zalozylem konto w jednym banku i była 3 miesięczna obsuwa bo za dużo ludzi tak zrobiło
poczekalem, przeprosili ,dostalem tableta, wyraziłem swoja opnie na temat banku, temat zamkniety
pewnie tego nie wiesz ale canon nie produkuje tabletow, w związku z tym może nawalił canon a może nawalił dostawca albo producent
i teraz czego oczekujesz? kwiatów z przeprosinami?
weź sprawę w swoje ręce i podaj ich do sadu bo musisz czekać
ewentualnie kup nikona/sony/olka czy co tam chcesz, ale pewnie zdjęć i tak nie robisz