Odp: Canon 600D vs Canon 700D
Kup 60D, porownania sa w internecie ^^ i nawet tezsze glowy nad tym myslaly.
Cytat:
Zamieszczone przez
PoisonBlues
że na internecie są jakieś porównania ale chciałabym usłyszeć opinię profesjonalistów.
profesjonaliści nie kupują takich aparatów
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Kup 60D, porownania sa w internecie ^^ i nawet tezsze glowy nad tym myslaly.
Zdebik, wybacz, ale to jeden z najbardziej irytujących rodzajów komentarzy, jakie można spotkać na forum. Gość zadaje KONKRETNE pytanie: 600 czy 700. A Ty mu - "kup 60".
"Czy w warunkach autostradowych lepiej się sprawuje Citroen Berlingo, czy Opel Combo?"
"Oba są do d..., kup mercedesa!" ;-)
zdebik ma racje
zreszta identyczny temat istnieje i zakladanie kolejnego tego problemu nie rozwiaze
Cytat:
Zamieszczone przez
janhalb
Zdebik, wybacz, ale to jeden z najbardziej irytujących rodzajów komentarzy, jakie można spotkać na forum. Gość zadaje KONKRETNE pytanie: 600 czy 700. A Ty mu - "kup 60".
"Czy w warunkach autostradowych lepiej się sprawuje Citroen Berlingo, czy Opel Combo?"
"Oba są do d..., kup mercedesa!" ;-)
Podaje mu lepsze rozwiazanie w podobnej cenie.
Becekpl thx.
Temat o tym jest na forum ale wewnątrz niego to dyskusja na temat kalibracji. Nie interesuje mnie żaden inny model, biorę pod uwagę tylko 600d i 700d dlatego chcę poznac Wasza opinie. Który z pośród tych dwóch wzięli byście dla siebie, patrząc bardziej na nagrywanie niż fotografowanie ;)
Autor wątku wybiera się do sklepu, więc prawdopodobnie zamierza kupić nowy aparat.
Na ceneo widzę aż jedną sztukę body 60D za 3599zł.
W tej cenie lepiej kupić 70D.
600D vs 700D
600D był opłacalny gdy kosztował 1700zł z kitem :p Aktualnie widzę 2200zł z kitem IS
700D z kitem IS STM - 2300zł
Z tych dwóch -> 700D
Ja bym w ogóle się nie zastanawiał w tym wyborze. 700d jest nowszy i ma AF w czasie filmowania dobrze współpracujacy z STM.
Więc 600d to tylko żeby zaoszczędzić albo dla jakichś urojonych przewag.
No i jeszcze jako gender police zwracam uwagę niektórym, że ten "gość" watkodawca jest kobieta.:o