Odp: Pokazy lotnicze - Poznań
Napisali, że w związku z dużym zainteresowaniem rozbudowali infrastrukturę dla fotoamatorów, więc chyba nie powinno być za ciasno.
Ja się nie wybieram choć się zastanawiałem. Głównie przez brak palników.
A wiecie w ogóle gdzie DOKŁADNIE będzie ten podest i jaki jest plan terenu pokazów? Pytam bo nie mogę tego znaleźć a to dla mnie byłoby podstawowe kryterium ;)
Komunikat ze strony organizatora:
Szczegółowy plan sytuacyjny zostanie udostępniony wkrótce.
Czyli na dziś nie wiadomo gdzie będzie ten podest, ale że ma być dla spotterów to można sądzić że w dobrym miejscu 8-)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Głównie przez brak palników.
Nie znam slangu, cóż to znaczy :shock:
Odrzuty..
Ale to nie do konca prawda bo beda pszczoly odrzutowe....
Ja sie wybieram- spoters pack kupiony i mam nadzieje ze bedzie warto.
Wybieram sie bo w tym roku to slabo z imprezami mialem w planach 16 imprez ale jak podali daty to sie okazalo ze wszystkie sie nakladaja i mam tylko 8 imprez....
Co do skladu to jest dosc ciekawie- wampirki + wigen + zabytki z IIWS- dla mnie bomba. Mam nadzieje ze przez te 3 dni bedzie pogoda dosc dobra.
Ustawienie podestu oraz widowni jest pod słońce, praktycznie przez cały dzień. Warunki foto słabe, więc czekamy na pochmurne dni 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Ustawienie podestu oraz widowni jest pod słońce, praktycznie przez cały dzień. Warunki foto słabe, więc czekamy na pochmurne dni 8-)
I własnie tutaj sie organizatorzy nie popisali.... pewnei na 1 dzien wejde na spoterspacka a na drugi dzien poszukam jakis lepszych warunkow wokół lotnistka- bo pogoda zapowaida sie slonecznie.
Cytat:
Zamieszczone przez
crasta
I własnie tutaj sie organizatorzy nie popisali
No i popisali się czy też nie ? Może napisze ktoś jak tam było ?