Canon Summer Cashback 2015
Kolejny cashback ale tak cienki, że nie wart uwagi.
Summer Cashback 2015 - Canon Polska
Odp: Canon Summer Cashback 2015
Faktycznie się nie popisali :/
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Czy ja wiem, np 24-70 F4 - 800zł
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Czy ja wiem, np 24-70 F4 - 800zł
Hmm, to tylko dla entry userów, kto inny chciałby mieć taki obiektyw ...
Fotoaparaciki.pl (sklep z listy cashback)
Canon 55-250mm STM 949,00 zł
Opis "Produkt nie jest objęty programem Canon Cashback."
W sklepach gdzie jest cashback cena na poziomie 1300zł...
1300zł - 120zł = 1180zł (jeszcze jakiś podatek do zapłaty, nie wiem jaki bo nigdy nie korzystałem z promocji Canon Cashback)
Taniej wyjdzie wziąć produkt bez cashbacka (nie trzeba później nigdzie podatków płacić za zwrot) i jaka wygoda :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
radiki
Hmm, to tylko dla entry userów, kto inny chciałby mieć taki obiektyw ...
To jest Summer Cashback a nie Canon-Board Casback . Zrobienie Cashbacku, który zadowoliłby chociażby 15% użytkowników tego forum jest niemożliwe do wykonania :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
To jest Summer Cashback a nie Canon-Board Casback . Zrobienie Cashbacku, który zadowoliłby chociażby 15% użytkowników tego forum jest niemożliwe do wykonania :)
Dlaczego niemożliwe ?
Wszyscy wiedza że sprzedaż luster i optyki Canona spada ( innych firm też) , jak będzie za późno to żaden Cashback nie pomoże ....
To taka trochę ściema - wszędzie tam, gdzie obowiązuje cashback ceny są mocno wyśrubowane i w efekcie na jedno wychodzi :(
Informacje o zamieszaniu z pitami, które Canon wysyła i w ogóle konieczność uwzględniania tego w rozliczeniu podatkowym, a takze dlugie oczekiwanie na zwrot skutecznie zniechęca mnie do tej akcji. Zwłaszcza , że interesuje mnie produkt dla którego zwrot to 120zl.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
To taka trochę ściema - wszędzie tam, gdzie obowiązuje cashback ceny są mocno wyśrubowane i w efekcie na jedno wychodzi :(
bo cashback jest dla sprzedawców to taka forma dofinansowania sklepów, ogłaszamy cashback, ceny rosną o cashback, czyli z punktu widzenia producenta nie spadają, ty płacisz od tego podatek :), popatrz na wykresy w ceneo to zobaczysz jak to działa :mrgreen: