Zobacz pełną wersję : Tablet Vacom One w Biedronce
Gdyby ktoś był zainteresowany to może jeszcze gdzieś znajdziecie w Biedronce tablet Vacom
Tablet graficzny One by Wacom M - Produkt - Biedronka.pl (http://www.biedronka.pl/pl/product,id,7649,name,tablet-graficzny-one-by-wacom-m)
Właśnie testuję i jest ok ja za takie pieniądze :)
Maja po jednym egzemplarzu na sklep.....
Wysłane z mojego SM-N910C
scooter u mnie na wsi przyszły aż 2 natomiast w miasteczku obok mamy 2 biedronki i przyszło po 4 szt. na sklep. To i tak cienizna, no ale kto się pospieszył to kupił.
Mi się udało zakupić. Na 6 "bied" dostałem w drugiej którą odwiedziłem :D
Ja byłem w dwóch i nie mieli.
A już myślałem, że zastąpię staruszka Graphire... ;-)
Ja dzisiaj będę przejeżdżał obok dwóch biedronek, i z ciekawości zajadę i sprawdzę czy coś im zostało.
MaciejPN
16-05-2015, 23:17
Sprawdza sie tego typu tani wynalazek przy obrobce zdjec w Lightroomie ew jakims innym programie do obrobki? Nidy nie korzystalem, dlatego jestem ciekaw czy jest sens polowac.
Fotopstryczek
17-05-2015, 00:11
Na allegro 10zł drożej :p
MaciejPN
17-05-2015, 00:47
za 159zl na allegro jest S'ka a nie M'ka
Kupiłem i na razie muszę się przyzwyczaić ;-)
MaciejPN faktycznie tani wynalazek, ale naprawdę jest jak na cenę nie źle wykonany. Mam Vacom za którego dałem 350zł tyle że w wersji S i właśnie go zamieniłem na tego biedronkowego i jestem zadowolony :)
I co ważne do tableta trzeba się przyzwyczaić, ale podobno z tabletami jest jak z automatyczna skrzynią biegów, kto nie miał twierdzi, że to szajs, a kto ma już nigdy nie przejdzie na manuala :)
Swojego odpaliłem dopiero wczoraj, i muszę przyznać, że po pierwszych próbach (nigdy wcześniej nie miałem tableta) jest ciężko się przyzwyczaić do obsługi.
Ale będę walczył dzielnie żeby się jakoś przekonać, a jak nie to oczekujcie w niedalekiej przyszłości ogłoszenia w dziale giełda ;)