Zobacz pełną wersję : Prośba o pomoc -canon PowerShot A 85
maniek 555
19-02-2015, 17:06
Witam Panów
Uprzejmie proszę o pomoc dot instrukcji obsługi w języku polskim do aparatu -canon PowerShot A 85
Problemem jest brak możliwości ustawienia daty na pstrykanych fotach.
Pozdrawiam Mariusz
A jest w ogóle taka opcja? Chyba nie.
FOTO-PAN
19-02-2015, 17:35
spróbuj coś takiego znalezione na innym forum dotyczy a75
menu -> zkładka Rec. Menu -> pozycja Date Stamp i tam określasz co ma się dodawać, czy sama data czy też może data + godzina
maniek 555
19-02-2015, 18:15
Mam instrukcję ale po ang. na fotach tam zawartych jest ikona odpowiadającą a wyświetlania na fotach daty, ale u mnie jest ona nieaktywna . później postaram się wkleić fotki ( jak sie nauczę) pozdrawiam
maniek 555
19-02-2015, 21:34
Poniżej zamieszczam link to fotek z menu aparatu, i błędem tam występującym zaznaczonym czerwonym pisakiem.
błąd w aparacie Powershot A85 (http://www.modelarstwopodwodne.hekko.pl/-co-nowego-w-swiatku-modelarskim/95-bd-w-aparacie-powershot-a85.html)
Uprzejmie proszę o radę, jak , i gdzie uaktywnić te ikonkę w aparacie
Pozdrawiam Mariusz
Mistrzu ... to nie błąd. Datę w A85 i starszym A75 możesz ustawić tylko w trybie pocztówka. Przestaw rozdzielczość (1600 x 1200 pocztówka). Maniek 555 ... nie kleisz czasem parowozów?
maniek 555
19-02-2015, 22:39
Mistrzu ... to nie błąd. Datę w A85 i starszym A75 możesz ustawić tylko w trybie pocztówka. Przestaw rozdzielczość (1600 x 1200 pocztówka). Maniek 555 ... nie kleisz czasem parowozów?
Jasne!! dziękuję już działa w trybie post Cart.
Nie kolego, buduję wyłącznie modele okrętów podwodnych polskich i niemieckich ( kadłuby są na sprzedaż) . Są przeznaczone do zabudowy R/c, i pływania na i pod wodą.
jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Mariusz
Jasne!! dziękuję już działa w trybie post Cart.
Nie kolego, buduję wyłącznie modele okrętów podwodnych polskich i niemieckich ( kadłuby są na sprzedaż) . Są przeznaczone do zabudowy R/c, i pływania na i pod wodą.
jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Mariusz
Popatrz... wiedziałem że trafiło na modelarza. Ze znanych mi osób tylko modelarze używają jeszcze A 85 :-)
Pozdrawiam i nie obraź się za ten żart.
maniek 555
20-02-2015, 00:18
[QUOTE=Popatrz... wiedziałem że trafiło na modelarza. Ze znanych mi osób tylko modelarze używają jeszcze A 85 :-)
Pozdrawiam i nie obraź się za ten żart.[/QUOTE], no tak leży aparacik w warsztacie tygodniami, innego byłoby żal.
Czy się obrażam, coś Ty, popatrz na moje modele:
Modelarstwo Podwodne (http://www.modelarstwopodwodne.hekko.pl)
pozdrawiam