PDA

Zobacz pełną wersję : Poszukuje kursu fotograficznego

rafcio_21
30-12-2014, 18:49
Witam!

Od dłuższego czasu poszukuje kursu fotograficznego w którym byłoby dużo pracy z modelką i fotografii studyjnej (ew. strobing w plenerze). Zależy mi aby było w małych grupach i ciekawie, sensownie prowadzone. Najlepiej w okolicy Wielkopolski. Nie zależy mi natomiast na kwestii obróbki i podstawach.

Znajdzie się coś takiego? Mam powiedzmy do 500 zł na taką przyjemność.

Nie mam znajomości, najchętniej to bym po prostu poasystował za free komuś doświadczonego i przy okazji czegoś się nauczył :P

Pozdrawiam!

MaciejCan
27-04-2015, 20:38
OOO, właśnie myślałem o czymś takim przed chwilą. Dobry temat, też przydałoby sie. Czasami ćwiczę sobię robienie zdjęć na koncertach robiąc zdjęcia tancerzom. Duzo to daje jako praktyka robienia zdjęć poruszającym się objektom.

mrenias
27-04-2015, 22:11
Ja mogę polecić stronkę kursfoto.pl
Tu masz link do kursu poświęconego pracy w studio
praca w studio od A do Z Â - kursfoto.pl (http://www.kursfoto.pl/go.live.php/PL-H1479/1483/27/245/praca-w-studio-od-a-do-z.html)

Ja byłem w zeszłym roku w Krakowie na kursie zaawansowanej fotografii cyfrowej i tak w kilku zdaniach mogę napisać, że na duży plus była liczba uczestników bo 3 + wykładowca :) Była modelka, najpierw fotki w plenerze, następnie w studio. Każdy miał mnóstwo czasu do zrobienia ciekawych zdjęć. Więc z mojego doświadczenia z tą firmą mogę polecić. Co prawda jak wiemy zależy to w dużej mierze od prowadzącego, więc pytanie na kogo trafisz.
Jak widać cena nie jest zła bo 340zł a biorąc pod uwagę jeszcze zniżkę dla stałych klientów wychodzi zaledwie 290zł za dwa dni warsztatów.

Pozdrawiam