Zobacz pełną wersję : Potrzebna pomoc z LR5
Z racji zakupienia przeze mnie pakietu LR5 potrzebuję pomocy w łopatologicznym wytłumaczeniu mi osobiście kilku rzeczy w tym sofcie. U mnie w Pruszkowie przy moim kompie. W zamian stawiam duże piwo....
Po prostu uważam że zajęcia praktyczne będą mi bardzo przydatne gdyż nie mogę rozkminić kilku rzeczy ... I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
Tanie są roboczogodziny w Twoim rejonie :mrgreen: .
Ojej , chodzi mi o koleżeńska pomoc z godzinkę ... A nie o śluby i zarabianie kasy ...
Ojej , chodzi mi o koleżeńska pomoc z godzinkę ... A nie o śluby i zarabianie kasy ...
Żartowałem :mrgreen: ,godzinka nie wystarczy.
Kilkanascie/kilkadziesiąt samodzielnie zmarnowanych do rana godzin=najlepsza szkoła :lol: .
jan pawlak
29-12-2014, 10:08
LR5,
. I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
...........pomoc z godzinkę
Powinieneś szukać pomocy na innych portalach, w innych miejscach gdy Ci chodzi o cuda. ;)
jp
Z racji zakupienia przeze mnie pakietu LR5 potrzebuję pomocy w łopatologicznym wytłumaczeniu mi osobiście kilku rzeczy w tym sofcie. U mnie w Pruszkowie przy moim kompie. W zamian stawiam duże piwo....
Po prostu uważam że zajęcia praktyczne będą mi bardzo przydatne gdyż nie mogę rozkminić kilku rzeczy ... I chodzi mi o foldery , zapisywanie , tworzenie profilów itp.
Wszystko, co musisz wiedzieć zaczynając pracę z Adobe Lightroom [wideoporadnik] | Fotoblogia.pl (http://fotoblogia.pl/887,adobe-lightroom-podstawy)