PDA

Zobacz pełną wersję : Obróbka foto - szukam pomocnej ręki

mrenias
24-08-2014, 19:24
Cześć wszystkim!

Mam gorącą prośbę do osób z okolic Katowic, Bielska - Białej (gdzieś w promieniu 100km).
Szukam kogoś chętnego do pomocy przy obróbce kilkudziesięciu fotek w lightroomie (odpłatnie).
Zarówno photoshopa jak i lightrooma mam opanowanego w stopniu trochę większym niż podstawowym, natomiast brakuje mi tzw. "dobrych praktyk" itp.
Szukałem w okolicy jakichś kursów ale pomyślałem, że może zamiast wydawać na kurs może ktoś poświęcił by mi parę godzin i na moich fotach wciągnąłby mnie w tajniki adobe.
Oczywiście nie za darmo, bardzo chętnie zapłacę za poświęcony mi czas. Jestem zdania, że rozmowa w 4 oczy o konkretnych problemach będzie dla mnie o wiele bardziej owocna niż kurs.
Jak coś to mam lapka i5 z photoshopem CC i lightroomem 5 (legalne żeby było jasne hehe) więc nikomu się do domu nie będę pchał, tylko gdzieś np w kawiarni można by siąść.

Z góry dziękuję i pozdrawiam Canoniarzy :)

Tomek

corvus
24-08-2014, 19:29
Akurat nie pomogę, ale gratuluję podejścia.
To dobra droga.

zysk
24-08-2014, 19:39
Szukam kogoś chętnego do pomocy przy obróbce kilkudziesięciu fotek w lightroomie
Daj link do pliku RAW z krórym masz problem,chętnie zaglądne ,pewnie inni też.
Darmowe porady w zasięgu ręki :D .

mrenias
24-08-2014, 19:50
Daj link do pliku RAW z krórym masz problem,chętnie zaglądne ,pewnie inni też.
Darmowe porady w zasięgu ręki :D .

Oki muszę wybrać kilka, chwilę to zajmie. A przy okazji gdzie najlepiej umieścić Rawy w sieci, żeby się Wam dobrze ściągało?

P.S. Z góry dziękuję, natomiast prośba o rozmowę przy kawie w 4 oczy nadal aktualna oczywiście ;)

zysk
24-08-2014, 20:01
gdzie najlepiej umieścić Rawy w sieci, żeby się Wam dobrze ściągało?
-gdziekolwiek z poprawnym linkiem
-żadne 4 oczy przy kawie nie zastąpią godzin spedzonych przed monitorem

jan pawlak
24-08-2014, 20:04
Daleko od Mikołowa ?

Chętnie pokaże Ci jak ja używam PS i LR i opowiem dlaczego tak.

jp

mrenias
24-08-2014, 20:10
-żadne 4 oczy przy kawie nie zastąpią godzin spedzonych przed monitorem
Wiem, wiem, przed monitorem dorobiłem się już problemów z kręgami szyjnymi hehe ;)

jan pawlak przez Mikołów codziennie przejeżdżam wracając z pracy :)

jan pawlak
24-08-2014, 20:17
Wiem, wiem, przed monitorem dorobiłem się już problemów z kręgami szyjnymi hehe ;)

jan pawlak przez Mikołów codziennie przejeżdżam wracając z pracy :)

no to przenieśmy dalszy ciąg na priv
jan.pawlak@onet.pl

jp