Zobacz pełną wersję : Rajdy samochodowe - wątek stricte rajdowy - GALERIA
Z racji, że dział battle po****dł i nie ma sensu długie czekanie wpadłem na pomysł żeby założyć wątek-galerię nt. rajdów samochodowych. Ale tylko rajdy drogowe, żadne terenowe, drifty, motocross czy F1 :). Wklejamy swoje najfajniejsze zdjęcia z rund RSMP, WRC, ERC i inne imprezy rajdowe. Jak jest fajny KJS, to też :). Można komentować.
Jest na forum kilka osób, które bawią się w rajdowanie, bądź tematem interesują, więc zapraszam do publikacji.
Dobry pomysł?
Pomysł dobry! Są koty, psy to czemu nie motoryzacja?
Ja nie ograniczałbym się do tylko i wyłącznie rajdów, ale ogólnie do ścigania wszelakiej maści :)
kota czy psa to jak sie poszuka to sie w domu znajdzie a skad ja ci w wawie wyscig znajde???? chyba ze szczurow na przemyslowym mokotowie;D
Ja nie ograniczałbym się do tylko i wyłącznie rajdów, ale ogólnie do ścigania wszelakiej maści :)
Właśnie wolałbym się skupić na rajdach, bo bałagan się zrobi. Można oddzielnie założyć ogólny wątek motoryzacyjny, ale tu widziałbym tylko rajdy. Fani rajdowi pewnie to zrozumieją :).
skad ja ci w wawie wyscig znajde????
No właśnie chodzi o to, żeby wyścigów nie było. Rajdy a wyścigi to dość subtelna różnica :mrgreen:. Niestety ludzie tego nie odróżniają.
Podpowiem dla przykładu. Rajdy to Hołek, Kuzaj, Loeb (nie mylić teraz z WTCC), Ogier i ostatnio Kubica. Wyścigi to wcześniej Kubica, Schumacher, rallycross, motocross itd.
Nie chodzi też o to żeby każdy coś wklejał, tylko ludzie zainteresowani i wtajemniczeni.
myślę, że wypada żebyś założył wątek i zaznaczył czy z komentarzami czy bez i dalej będzie już z górki :)
Matsil
jako założyciel watku zacznij od wrzucania fotek a nie tworzenia regulaminu :roll:
Racja, wieczorem toś powrzucam, na razie mam gości :).
No to jest, zapraszam do wklejania:
http://www.canon-board.info/pozostale-galerie-29/rajdy-samochodowi-zdjecia-i-komentarze-max-800px-97017/