Zobacz pełną wersję : [tommy.c] co o tym sądzicie?
co sądzicie o tym zdjęciu? zdjęcie przedstawia kawałek lusterka na stercie desek.
stdanielo
26-03-2006, 21:32
kawałek chaosu w chaosie
Silent Planet
26-03-2006, 21:34
Hmm.... wydaje mi się, że zdjęcie przedstawia kawałek lusterka na stercie desek...
założe się że gdyby autor nie napisał co pstryknał to nie było by łatwo zgadnąć..
odnosze wrazenie ze zdjecie zrobilo sie przypadkiem kiedy wyciagales wlaczony aparat z torby i nichcacy nacisnoles spust migawki...
Sądzę, że nie czaję bazy:roll:
Chyba był jakiś głębszy zamysł ale ja stąpając mocno po ziemi go nie widzę:-(
Il fuoco
27-03-2006, 14:40
większą wersję proszę.
a mi sie to moze nawet podoba, jeszcze nie wiem musial bym zobaczyc wieksza fotke.
DoMiNiQuE
27-03-2006, 15:29
Jakis pomysl tam jest ;) Ostrosc zapewne na sufit przez co glebia taka mala (i dechy poza nia). Kadr tez widzialbym inny ...no i przydalaby sie wieksza fota.
P.S
Witamy na forum :)
marabut199
27-03-2006, 20:23
No coz... Slonce wschodzi... Sa chmurki...
Brakuje czegos co by "chwytalo".
no właśnie. mi tez troche tu łyso
i sam siebie samego skrytykowałeś :)
marabut199
27-03-2006, 21:25
No to juz wiesz...
(..)
Przeczytaj http://www.canon-board.info/showthread.php?t=18
Połączyłem wątki, poprawiłem tytuł.
po perwszej fotce pomyślałem - no.... całkiem niezły pomysł, moze wykonanie niedokłądne ale "szczypie w oczy"..... ale gdy zobaczyłem te wschody słońca pomyślałem juz cokolwoek innego - hm..... niestety poprzez pryzmat tych dwu zdjęc zachodu słońca myślę jednak, ze to pierwsze z lustrem musiało być 100 % przypadkiem, bez udziału mózgu fotografa..... niestety
Wiem, wiem... moje najlepsze fotki to też jakiś tam przypadek... ale przynajmniej tego przypadku pilnuję.. staram się go gdzieś znaleźć... a tu... niestety
sorki tommy... popracuj jeszcze i pokaż coś lepszego... tak dla zabicia efektu tycg dwu ostatnich... ok :lol:
tak jak zanussi
nic dodac nic ujac