Zobacz pełną wersję : Butelka i światełka
Witam!
Mam do zrobienia zdjęcie butelki wódki - pod którą znajduje się świecąca podkładka - kiedy nalewasz trunek i jest w miarę ciemno, to cała butelka rozpromieniona jest światłem.
Moje pytanie brzmi: czy próbować zrobić zdjęcie (mniej więcej w jaki sposób) czy próbować sił w photoshopie?
pozdrawiam,ela
Moje pytanie brzmi: czy próbować zrobić zdjęcie (mniej więcej w jaki sposób) czy próbować sił w photoshopie?
Pytanie bez fotki ? .
Ja bym zaczął od zrobienia kilkunastu fotek z róznym światłem,ocenił efekt lub jego brak ,a następnie zadał pytanie jak toto poprawić..
GalaktycznyMuczaczo
08-07-2014, 19:26
Witam!
Mam do zrobienia zdjęcie butelki wódki - pod którą znajduje się świecąca podkładka - kiedy nalewasz trunek i jest w miarę ciemno, to cała butelka rozpromieniona jest światłem.
pozdrawiam,ela
Ela zlecenie takie dostałaś?
słowiczek
08-07-2014, 19:41
Cyknięcie flaszki i rzeźbienie w ps dla efektu to dla mnie masochizm. Przejrzyj sieć pod kątem przygotowań do fotografii produktu, gra światła i cieni da lepsze efekty i większą satysfakcję;)