Zobacz pełną wersję : Gtj#868
Przepraszam za opóźnienie.
Pytanie standard - gdzie zrobiłam to zdjęcie?
https://canon-board.info/imgimported/2014/06/cec4d1db01f6cb63-2.jpg
źródło (http://images52.fotosik.pl/378/cec4d1db01f6cb63.jpg)
Ukraina ? a że tak uścisle, co mamy odgadnąć (państwo, miasto, okoliczności ?) bo niewiele widać....
Nie Ukraina.
Miasto wystarczy ;)
Nie Praga, ale kierunek dobry. Kiedyś to samo państwo było...
Bratysława
Też nie, ale we właściwym kraju szukasz
no to może giełda ptaków w Ostrawie ?
--- Kolejny post ---
sorki, to Czechy
--- Kolejny post ---
Poprad ?
Nie Poprad, i nie giełda ptaków.
Strój tego człowieka nie jest przypadkowy...
no to może wystawa ptaszorów w Nitrze ?
Nie giełda, nie wystawa i nie Nitra. To taka atrakcja turystyczna związana z tym miejscem
pan na zdjęciu to Kozak ?
--- Kolejny post ---
może zamek Lubownia ?
--- Kolejny post ---
a miasto to Stara Lubovnia...
--- Kolejny post ---
Lubovla, dokłanie...
Czy kozak nie wiem, ale widzę że dobrze kombinujesz idąc tropem zamków ;)
W Lubovni widziałam podobnego, albo i nawet tego samego człeka, ale to nie tam.
Bardiejów
--- Kolejny post ---
albo Bańska Szczwnica
Bojnice ?
Brawo ! Następna zagadka Twoja.
U stóp przepięknego zamku jest tam kąpielisko termalne i po sąsiedzku najstarszy i chyba największy na Słowacji ogród zoologiczny. Miejsce warte uwagi na wakacyjne wypady.
--- Kolejny post ---
Bardiejów
--- Kolejny post ---
albo Bańska Szczwnica
Dokładnie te same trasy przemierzamy ?
Miałam wrzucić Bukowiec, ale ... pomyślałam, że przyjdziesz i po zagadce:mrgreen:
dokładnie, jesli już kiedyś nie minelismy się, to napewno to nastapi :lol: mój nastepny strzał miał być w Oravski Hrad (pewnie tez byłaś:mrgreen:)
Brawo ! Następna zagadka Twoja.
U stóp przepięknego zamku jest tam kąpielisko termalne i po sąsiedzku najstarszy i chyba największy na Słowacji ogród zoologiczny. Miejsce warte uwagi na wakacyjne wypady.
--- Kolejny post ---
Dokładnie te same trasy przemierzamy ?
Miałam wrzucić Bukowiec, ale ... pomyślałam, że przyjdziesz i po zagadce:mrgreen:
dokładnie, jesli już kiedyś nie minelismy się, to napewno to nastapi :lol: mój nastepny strzał miał być w Oravski Hrad (pewnie tez byłaś:mrgreen:)
A otóż właśnie jeszcze tam nie byłam, nadal w planach - z kilkoma innymi miejscówkami.
A otóż właśnie jeszcze tam nie byłam, nadal w planach - z kilkoma innymi miejscówkami.
naprawde polecam (trafiłem na super przewodniczke, która jak zorientowała sie ze jestesmy z polski, to co chwile pytała czy rozumiemy i chciała dokładniej objasniac anegdyty którymi zasypyała i własciwie cały czas mówiła do nas) a sam zamek wart zwiedzenia