Zobacz pełną wersję : Promocja: 6D + 24-105 = lampa 430EX II gratis
Przy zakupie aparatu Canon EOS 6D i obiektywu Canon EF 24-105mm f/4L IS USM można otrzymać lampę błyskową Canon Speedlite 430EX II gratis.
Promocja obowiązuje w okresie 23.05.2014. - 22.08.2014., wyłącznie u PRO-dealerów Canona.
Produkty objęte promocją mogą być kupione w dwóch różnych sklepach dealerskich i na dwóch różnych dowodach zakupu – liczy się zestaw.
Po zakupie niestety znana zabawa z kodami kreskowymi i rejestracją zakupu.
To jak by ktoś już miał lampę, a kupował sam aparat i szkło... Niech da znać. :D Zacna promocja tak btw- czyżby zapowiedź czegoś nowego? ;)
Można też łączyć siły - ktoś akurat kupuje 6D, ktoś inny obiektyw - umawiają się, odbierają lampę i po jej spieniężeniu dzielą kasą. ;)
Masz jakiegoś linka bo nie mogę nic znaleźć o tej promocji ...
Masz jakiegoś linka bo nie mogę nic znaleźć o tej promocji ...
Aktualności - Sklep internetowy Cyfrowe.pl (http://www.cyfrowe.pl/aktualnosci,351.html#351)
Udało się komuś już dostać lampę?
Jeszcze nie, ale jeśli ktoś ma niepotrzebny kod kreskowy i dowód zakupu obiektywu, to spróbuję. ;)
Jeszcze nie, ale jeśli ktoś ma niepotrzebny kod kreskowy i dowód zakupu obiektywu, to spróbuję. ;)
Serio ? byłbyś taki pomocny :)
Pewnie! Wszystko dla forumowiczów! Przetrę ścieżkę. :)
dziś przyszła lampa..czyli wszystko się zgadza :)
A jak to cenowo wychodzi, nie doliczają sobie tej lampy do ceny obiektywu i aparatu? :)
dziś przyszła lampa..czyli wszystko się zgadza :)
Hej a jak długo trwał cały proces od zarejestrowania się w promocji?
Promocja kończy się za tydzień ale w warunkach napisali że do 22.08 lub końca zapasów. I nie wiem czy ryzykować bo jak im się zapasy skończyły ...
KamilBrand
14-08-2014, 10:03
Adam 71 , w Fotostradzie w Warszawie (wczoraj) powiedziano mi, że ten limit to jest tylko po to, żeby w regulaminie było co napisać. Facet powiedział, że rozdają do oporu :) Dlatego sam się skusiłem :)
Pozdrawiam!
OK dzięki . Bo chwilowo nie mam 6D ale mi już go brakuje ;-)
Adam 71 , w Fotostradzie w Warszawie (wczoraj) powiedziano mi, że ten limit to jest tylko po to, żeby w regulaminie było co napisać. Facet powiedział, że rozdają do oporu :) Dlatego sam się skusiłem :)
Pozdrawiam!
Tez kupiłem w Fotostradzie, ale aż tak optymistyczny to bym nie był. Im tez zależy żeby sprzedać, wiec różne rzeczy "wciskają". Co mi powiedzieli w innym sklepie to to ze Canon na stronie oficjalnie informuje o zamknięciu promocji jak limit lamp się wyczerpuje.
Zgłosiłem się w poniedziałek, jedyne co dostałem od Canona to mail z potwierdzeniem zgłoszenia.
Dlatego też pytałem wcześniej, jak długo trwa i wygląda cały proces. Może ktoś wie, z tych co już dostali lampę?
KamilBrand
14-08-2014, 17:46
Też właśnie czekam na jakiś odzew :) Na razie otrzymałem tylko e -mail'a z potwierdzeniem zgłoszenia. Jeśli lampa przyjdzie przed 22 (do tego dnia trzeba zakupić zestaw) to prędko tu napiszę :)
Pozdrawiam :)
Też właśnie czekam na jakiś odzew :) Na razie otrzymałem tylko e -mail'a z potwierdzeniem zgłoszenia. Jeśli lampa przyjdzie przed 22 (do tego dnia trzeba zakupić zestaw) to prędko tu napiszę :)
Pozdrawiam :)
Dostałem dzisiaj lampę. Zero maili, nic. Zadzwonił kurier i tyle.
No to jestem ciekawy. Ja też kupiłem w Fotostradzie(we wtorek 18), ale przyznam że nie liczyłem za bardzo na lampę.
Twój post jakoś przywrócił mi nadzieję ;).
Już nie mogę edytować posta, ale właśnie odebrałem od kuriera lampę :)
Melduję, że wysłałem zgłoszenie w środę, a dostałem dziś lampę od kuriera DPD z pismem, że wygrałem :) Także naprawdę szybko się uwinęli - 3 dni.
KamilBrand
27-08-2014, 17:18
Do mnie też dotarła :)
Pozdrawiam,
Kamil
Ja zakupiłem sprzęt i zgłosiłem udział w promocji 21 sierpnia. Informację otrzymałem, że zgłoszenie zostało przyjęte do realizacji, ale kurier nie przyjechał :cry:. Mam nadzieję, że się doczekam
Wczoraj otrzymałem lampę :p W miedzyczasie kontaktowałem się z Zespołem Organizatora Promocji. Odpisali mi, że starają się aby wszystkie wysyłki były zrealizowane do końca tygodnia, więc jeśli ktoś jeszcze nie doczekał się kuriera to pewnie niebawem zapuka do drzwi.
Do mnie też wczoraj dotarła. A wysyłałem zgłoszenie 21 sierpnia.
Można też łączyć siły - ktoś akurat kupuje 6D, ktoś inny obiektyw - umawiają się, odbierają lampę i po jej spieniężeniu dzielą kasą. ;)
No właśnie, czy ktoś tutaj z osób kupił samo body z cyfrowe i ma kartonik od 6d+24-105L jak ja? ;] Pewnie i tak nie da się nic ugrać, ale co mi szkodzi zapytać. Gratulacje dla każdego kto otrzymał darmowe świecidełko!
Ja kupiłem samo body, a karton miałem z kitem, ale nie kombinowałem w ten sposób, bo miałem też kupione potem szkło OEM, wiec poszło z 2 różnych faktur.