Zobacz pełną wersję : jaki canon do 1200zetow??
zuczek99
07-02-2004, 22:29
witam. poszukuje aparaciku cyfrowego do 1200zetow i prosilbym o porade.coprawda mam juz na oku a 60 ale nie jestem przekonany jeszcze
dzieki z gory
witam. poszukuje aparaciku cyfrowego do 1200zetow i prosilbym o porade.coprawda mam juz na oku a 60 ale nie jestem przekonany jeszcze
dzieki z gory
Napisz jakie masz wymagnia - jakie chcesz robic zdjecia ? - wtedy napewno dostaniesz dobra rade :)
zuczek99
07-02-2004, 22:58
wymagania nie sa nadzwyczajne poprostu zastanawialem sie nad kupnemaparaciku do robienia fotek okolicznosciowych typu jakies spontaniczne fotki badz jakies budowle.
Canon A60. Do budowli sie nie nada, do spontanicznych fotek sie nada.
Canon A60. Do budowli sie nie nada, do spontanicznych fotek sie nada.
Dobrze mowisz - jesli ktos szyka dobrego aparatu i nie patrzy na megapixele to jest to niezly zakup za rozsadne pieniadze - wiadomo duzego formatu zdjecia sie tym nie zrobi - z kadrowaniem tez moze byc ciezko - ale generalnie do 1200 PLN imho najlepszy wybor
dzieki z gory
Witaj.
Może tak 1,5 roczny Canon S30.
Naprawde niezły sprzet.
Pozdro
Gatar
A60 mozna juz kupic za okolo 1000zł , niema sensu dokładac do a70 . Jesli juz bys mogł przeznaczcy troszke wiecej to polecam G2.
polecam a60 mozna nawet zrobic odbitke w formacie 20x30
jednak tylko nadaje sie zdjecie jako obrazek na sciane gdy sie przyjrzysz to zobaczysz drobne kwadraciki lecz z odleglosci okolo metra jest nie do poznania
ma duzo ustawien manualnych jak na taki sprzecik
konkurencja w tym przedziale cenowym poprostu wysiada