Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Na jakim podłożu i gdzie drukować tła fotograficzne?

Mr_Black
26-05-2014, 13:10
Czołem, potrzebuję drukować od czasu do czasu swoje motywy(różne), które będą służyły jako tło fotograficzne. Nie wiem jakie podłoże będzie ok? Takie jak drukuje się bannery reklamowe - próbowałem ale odbija światło niestety - powstają przepały na zdjęciu. Chodzi o możliwie najbardziej matowe podłoże, która nie będzie odbijało lampy błyskowej, i żeby było tanie. Nie chodzi o super jakość, tylko brak odbić lampy. Wielkości to minimum 1x5m na 1,5 lub 2x2 metra. Ewentualnie gdzie przez internet można takie tło zamówić?

Dzięki z góry, bardzo mi zależy na czasie.

eclipsis
26-05-2014, 14:24
Zwykły papier nie da rady?

Mr_Black
26-05-2014, 14:41
Zwykły papier nie da rady?

No nie wiem, martwię się trochę że byłoby to jednorazowe tło, a gdyby wybrać jakiś papier powlekany to pewnie odbijałoby światło. Ewentualnie gdzie zrobić jakiś próbny wydruk i jaki papier wybrać? Przypomnę, że szerokość to minimum 1,5 m

jan pawlak
26-05-2014, 15:01
No nie wiem, martwię się trochę że byłoby to jednorazowe tło, a gdyby wybrać jakiś papier powlekany to pewnie odbijałoby światło. Ewentualnie gdzie zrobić jakiś próbny wydruk i jaki papier wybrać? Przypomnę, że szerokość to minimum 1,5 m

Z tą szerokością to może być problem gdyby to miało być "z jednego kawałka".
Spróbuj, pogadać, ja jestem zadowolony
NAJSZYBSZE ZDJĘCIA PRZEZ INTERNET, Najlepsza jakość, Zdjęcia cyfrowe i analogowe, Sklep Internetowy, Papier KODAK, TYCHY (http://www.fotonet.info/index.php?&action=k_fotonet)

jp