PDA

Zobacz pełną wersję : Canon Cinema Roadshow

fomag
13-05-2014, 11:27
Canon Polska serdecznie zaprasza na ogólnopolski cykl prezentacji
i warsztatów na temat filmowania – Canon Cinema Roadshow.

Zaprezentowane będzie całe portfolio produktów Canon przeznaczonych do
profesjonalnego filmowania:  seria kamer i obiektywów filmowych Cinema
EOS,  kamery reporterskie serii XF i XA,  lustrzanki profesjonalne EOS-1D C,
EOS-1D X i EOS 5D MIII z obiektywami serii „L”.

Roadshow skierowany jest do osób profesjonalnie zajmujących się filmowaniem:
operatorów, kierowników produkcji, kolorystów, dźwiękowców, filmowców ślubnych,
reporterów, przedstawicieli domów mediowych i produkcyjnych, agencji reklamowych,
studentów uczelni artystycznych (kierunki związane z filmowaniem i produkcją filmową).

Uzupełnieniem części produktowej warsztatów będzie część biznesowa, podczas której
doświadczeni praktycy z branży filmowej podpowiedzą m.in. jak zdobywać fundusze na
działalność filmową i jak zarabiać na filmowaniu.

Harmonogram spotkań
27.05.2014 – Gdańsk, Cinema City, ul. Karmelicka 1
29.05.2014 – Poznań, Multikino Malta, ul. Baraniaka 8
03.06.2014 – Katowice, Cinema City, Punkt 44, ul. Gliwicka 44
05.06.2014 – Warszawa, Cinema City, CH Arkadia, al. Jana Pawła II 82

Udział w warsztatach jest bezpłatny. Wymagana jest wcześniejsza rejestracja on-line.

Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji i rejestracja na stronie: Canon Polska - Canon Cinema RoadShow (http://www.canon.pl/cinemaroadshow)

Kolekcjoner
13-05-2014, 11:58
Fajnie, szkoda tylko że Kraków mają w d... ;).

Merde
13-05-2014, 13:31
Może i lepiej, bo w chwili obecnej poruszanie się po krakowskich drogach to koszmar...

fhumargo
15-05-2014, 18:03
Fajnie, szkoda tylko że Kraków mają w d... ;).
Moją Łódź niestety też :cry:

fomag
17-05-2014, 16:50
W sumie z Krakowa do Katowic to 1 godz drogi, z Łodzi do Warszawy ciut chyba dłużej... szczególnie jak korki się policzy (jeśli autem).

Możliwe, że jeśli będzie sukces to zrobić kolejną na jesieni lub w przyszłym roku. Nigdy Canon jeszcze chyba nie robił sam (nie przez partnera) takiego czegoś.

Kolekcjoner
17-05-2014, 18:52
W końcu do Warszawy jedzie się pociągiem tylko 2.5 godziny więc po co Katowice. Po co w ogóle coś robić na Południu ;).

Przepraszam za sarkazm i wiem, że to nie miejsce ale jak widzę jak Małopolska jest w tym kraju olewana niemal na każdym kroku to nie mogę się powstrzymać.

fhumargo
18-05-2014, 16:27
W końcu do Warszawy jedzie się pociągiem tylko 2.5 godziny więc po co Katowice. Po co w ogóle coś robić na Południu ;).

Przepraszam za sarkazm i wiem, że to nie miejsce ale jak widzę jak Małopolska jest w tym kraju olewana niemal na każdym kroku to nie mogę się powstrzymać.

Może Canon dowiedział się że w Krakowie żyją sami Centusie. Cytat ze strony wkrakowie.pl :lol: