Zobacz pełną wersję : BG-E2 do 20D-najtaniej...
Pozdrawiam! Może to mało, ale ze 4 godziny szukałem na www BG-E2 w jak najniższej cenie. Udało mi się tutaj http://www.techmarket.pl za 589 zł
Tylko nie polecajcie googli! Może ktoś ma jakieś namiary, bo już gdzieś, u kogoś kupował?:neutral:
Pozdrawiam
electron
14-03-2006, 16:56
hmmm ja widze za 699 gripa do 20d.Ale tez sie przylaczam do pytania-gdzie mzona taniego gripa kupic do 20d jak dla mnie to moglby byc nawet uzywany.
Ja zakupiłem za 600zł w FotoIT w W-wie. Było to na przełomie listopad/grudzien 2005. W sumie może już gdzieś będzie za jakieś 550zł.
Na allegro nic??
Aha, do sprawdzenia jest jeszcze www.aparaty.ua.pl
Tam też chyba było za 600zł.
BTW, byś podał kołaj skąd nadajesz to odrazu łatwiej by było coś doradzić a tak to nie wiem.
techmarket jest chyba najtanszy jak ostatnio szkałem dla siebie
jedna rada zabierz ze soba 6 paluszkow i sprawdz czy po włozeniu i około 1 min nie spadnie nawyswietlaczu ze baterie sa wyczerpane ja taki kupiłem chociaz nie zaliczał sie do seri wadliwych a 2 grip w tej firmie co kupiłem niestety pokazywał to samo
Na zytniej był przez 2 tygodnie rozmawiałem z fachowcem recemi opadły oni niewiedza do konca co moze byc przyczyna ale podejzewaja ze jakas płytka zamowili ja i wymienia dzisiaj pojechałem do sklepu odebrac gripa i dalej kupa nie działa jak nalezy chyba bede musiał powazniej porozmawiac z ta banda
Juz sobie wyrobiłem zdanie na temat zytniej i powoli mnie krew zalewa
Gdzieś w necie było info od którego numeru serii gripy są DOBRE.
Ja właśnie na tej podstawie kupiłem swój. Najpierw chcieli mi wcisnąć jednak jakiś stary :twisted:
Witam! Coś mało podpowiedzi:oops: Jeśli chodzi o te wadliwe gripy do 20D (nr seri), to Serial Number 000001 - 096000. Tak czytałem na CB.
A może, gdzie najtaniej kupić samego Canona 20D (kit)?
Pozdrawiam!
Witam! Coś mało podpowiedzi:oops: Jeśli chodzi o te wadliwe gripy do 20D (nr seri), to Serial Number 000001 - 096000. Tak czytałem na CB.
A może, gdzie najtaniej kupić samego Canona 20D (kit)?
Pozdrawiam!
Ha! Odpowiedz oczywiście była, ale wcieło ją ze względu na AWARIE forum :twisted:
Ale jest tak jak mówisz.
BTW - Chcesz powiedzieć... że pytasz gdzie zakupić gripa nie mająć jeszcze aparatu??
nie spodziewal bym sie spadku cen gripow z tego wzgledu iz beda pasowaly rowniez do 30D
Jak myślicie cena za BG-E2 570 z pezesyłką i za pobraniem jest OK? Taką udało mi się znaleźć! Jal coś to piszcie na marekmunko@wp.pl, bo nikomu nie chcę robić reklamy!
Ps. Skoro już jestem, to takie pytanie!
Różnica między E-TTL a E-TTL II. Pytam, bo nie wiem, czy zostawić sobie Canona 380 EX, czy jest sens kupować 430 EX, bo 20D obsługuje E-TTL II.
Pozdrawiam
Dlaczego nie chcesz robic reklamy? Podaj zrodlo.
OK! Jest to sprzedawca z Allegro-medfoto.Zobaczcie.
PS. A co z tym E-TTL i E-TTL II?:-(
PS. A co z tym E-TTL i E-TTL II?:-(
http://canon-board.info/showthread.php?t=2421
Vitez, nie wiem co sugerujesz? Czytałem! Ale nie jestem widocznie taki bystry!:cry:
Nie wiem, co dalej! Może jadnak byłby ktoś, kto wytłumaczyłby mi z ta 380 EX!
Pozdrawiam!:?
Vitez, nie wiem co sugerujesz? Czytałem! Ale nie jestem widocznie taki bystry!:cry:
W linku podanym masz wypisane roznice miedzy E-TTL II a E-TTL .
Nie wiem, co dalej! Może jadnak byłby ktoś, kto wytłumaczyłby mi z ta 380 EX!
Pozdrawiam!:?
E-TTL II to funkcja body. Lampa 380EX, jak kazda serii EX obsluguje E-TTL II.
Pozostale pytania i watpliwosci w stylu "czy warto zmieniac 380EX na nowsza" zadaj w innym watku bo w tym juz totalnie wychodzimy poza temat.
Dzięki Vitez! Tak trzymaj!
Pozdrawiam!