Zobacz pełną wersję : Kompaktowa torba foto max 30x20x20?
hitchcock
02-01-2014, 16:31
Witam,
potrzebuję jak najbardziej kompaktowej torby (do wzięcia na pokład samolotu jako drugi bagaż podręczny). Max wymiar 30x20x20cm, potrzebuję wziąć 5d + 16-35 2.8 i 85 1.8 (które akurat zmieszczą się w tych gabarytach).
Kojarzy ktoś z Was torbę, która jest mała i solidna?
Z góry dziękuję!
Drugi bagaż podręczny... to nie zawsze przejdzie, a w tanich liniach na 100% nie przejdzie. Ja zawsze latam z plecakiem lowepro computrekker aw i nawet w rayanair i wizzair nikt się nie czepiał. Laptop też się zmieści, jak również parę innych drobiazgów poza tymi które wymieniłeś wejdzie.
nightcrawler
05-01-2014, 12:48
Defender 160/140? Chyba zmieszczą się w wymiarach.
Ja polecam ThinkTank Retrospective 5, mieści ten zestaw co piszesz a jest bardzo kompaktowa. Ewentualnie zobacz sobie jeszcze Retrospective 7, trochę większa też fajna.
Domke f-10, tylko nie wie, czy kupisz w Polsce w rozsądnej cenie. No i jeśli jesteś wysoki, to może mieć zbyt krótki pasek, ale to zależy jak kto lubi i nosi.
Polecam ThinkTank Retrospective tak jak McLaren. Kupiłem niedawno i jestem zadowolony . Do końca czerwca jest promocja - tu masz szczegóły : Zamień starą na nową... Torbę fotograficzną... - torby Think Tank, torby ThinkTank, torby Thinktankphoto (http://ttfoto.pl/zamien-stara-na-nowa...-torbe-fotograficzna...-n_60.html)