Zobacz pełną wersję : Kalendarz Fotoreporterów Gazety Wyborczej 2014
Fotograf1995
30-12-2013, 21:43
Miał ktoś z Was w rękach dzisiejszy kalendarz ? Podoba Wam się ? Co sądzicie o tym Foty Roku 2013 - Najlepsze zdjęcia autorstwa fotoreporterów Gazety Wyborczej (cz.1) - zdjęcie (http://wyborcza.pl/duzy_kadr/5,97904,15197230,Foty_Roku_2013___Najlepsze_zdjeci a_autorstwa_fotoreporterow.html) ?
Zdjęcia takie jacy fotoreporterzy i zapotrzebowanie czytelników. Zresztą tak jest wszędzie, nie łudź się. W zależności od zapotrzebowania politycznego określone fotografie dostają nagrody na konkursach fotografii prasowej. Tutaj akurat mały kraj, mała gazeta i takaż reporterka. Jest OK!
michael_key
31-12-2013, 19:46
Dla mnie zdjęcia fajne. Zresztą jak to zawsze bywa w takich konkursach... są bardzo dobre ujęcia oraz standardowe.
jellyeater
31-12-2013, 20:04
Jakoś te bardzo dobre mi umknęły. Ot zdjęcia.
Zbyszko666
01-01-2014, 23:28
Jakoś nie mam przekonania do tych zdjęć może dlatego, że Reuters bardziej mnie przekonuje pod względem ukazywania . Na tych powyższych zdjęciach owszem są ciekawe przekazy no ale..
straszna lipa... i tylko dwa zdjęcia z (bardzo bliskiej) zagranicy... to już nie ta klasa co kiedyś jak Miller, Bedyńska czy Kamiński...
Jakoś te bardzo dobre mi umknęły. Ot zdjęcia.
również nie zauważyłem tych dobrych ;) Jak dla mnie to mocno przeciętne. Teraz nie liczy się jakość zdjęć tylko szybkość dostarczenia do redakcji zdjęć najlepiej z jakiejś katastrofy gdzie są ofiary, inne tematy sprzedają się słabo.