Zobacz pełną wersję : photon pentagram 584
kaska555
12-03-2006, 17:34
czesc
kupilam wlasnie ten model aparatu cyfrowego.niestety moja wiedza jest znikoma i za cholerke nie umiem sie nim poslugiwac:Pmoze ktos ma ten aparacik i przekaze mi pare info na temat robienia zdjec...Aparat ma wiele funkcji no ale jak zrobic dobre zdjecia jak nie wiem O CO CHODZI:)
FOTOGRAF
12-03-2006, 17:38
po pierwsze temat powinnas zalozyc tu Sprzęt fotograficzny (inny)
a po drugie to przeczytaj instrukcje :mrgreen:
a po trzecie trafiłaś na niewłaściwe forum.
Proponuje przenieść się na www.cyberfoto.pl - tam znajdziesz wielu użytkowników tego aparatu. Cyberfoto nie jest też dedykowane jednej marce tak jak CANON-board.
Po czwarte to w ogóle niewłaściwy aparat wybrałaś ;)
-=Festyk=-
12-03-2006, 20:41
A po piąte poczytaj trochę podstaw o fotografii.Na google znajdziesz wiele.
Ale się wkręcacie na jawną prowokację ;)
kaska555
13-03-2006, 00:37
no nic w kazdym razie widze ,ze uzytkownicy INNYCH marek sa jakos dziwnie traktowani....czuje sie jakbym conajmniej popelnila blad swojego zycia...Wiesz ripek...moze niewlasciwy twoim zdaniem...dla mnie jest wystarczajacy...a przynajmniej wiem ,ze bedzie.Nie jestem fotografem i aparat ten kupilam nie dlatego,ze podobala mi sie tylko jego obudowa:PMyslalam,ze czegos sie tutaj dowiem ale widze ,ze warto skorzystac z polecanego przez kogos powyzej innego forum...mam nadzieje,ze tam nie posadza mnie o JAWNA PROWOKACJE ....Panowie...Z calego serca przepraszam,ze sie odezwalam*o ja glupia:P
Nie chcac nikogo urazic ,zegnam i zycze udanych fotek
Oj przepraszam że uraziłem - nie zauważyłaś widocznie ikonki " ;) " :)
FOTOGRAF
13-03-2006, 15:37
kupilam go z uwagi na obudowe !
hmm... no ciekawe... :roll:
-=Festyk=-
13-03-2006, 16:32
[..]Nie jestem fotografem i aparat ten kupilam nie dlatego,ze podobala mi sie tylko jego obudowa:P[..]
kupilam go z uwagi na obudowe !
hmm... no ciekawe...
,,Nie'' to chyba jest partykuła,a one z tego co pamiętam modyfikują sens wypowiedzi;)
(...)
ale jak zrobic dobre zdjecia jak nie wiem O CO CHODZI:)
Niestety (pomijając tak zwany fart zwyczajny:)) jest to absolutnie niemożliwe :(.
Co do samego aparatu to nie znam akurat tego modelu, ale kiedyś przez weeknd pstrykałem coś jakimś 5megapixelowym pentagramem, i (uwzględniając oczywiście klasę aparatu) było ok.
FOTOGRAF
13-03-2006, 16:45
,,Nie'' to chyba jest partykuła,a one z tego co pamiętam modyfikują sens wypowiedzi;)
kurde zle przeczytalem:oops:
czesc
kupilam wlasnie ten model aparatu cyfrowego.niestety moja wiedza jest znikoma i za cholerke nie umiem sie nim poslugiwac:Pmoze ktos ma ten aparacik i przekaze mi pare info na temat robienia zdjec...Aparat ma wiele funkcji no ale jak zrobic dobre zdjecia jak nie wiem O CO CHODZI:)
Panowie blondynka :-), a tak na poważnie radze poczytać instrukcje, jakiś poradnik foto dla początkujących i zacząć robić zdjęcia...