Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wacom Intuos

Max13
25-11-2013, 23:57
Własnie zakonczył żywot mój Wacom Intuos 3 - teraz przymiarka do 5tki - czy ktos uzywa? Chetnie przeczytam opinie i wrażenia z uzywania "piątki'

czornyj
26-11-2013, 10:38
Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić :D Gorąco polecam!

fhumargo
26-11-2013, 10:49
Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić :D Gorąco polecam!

potwierdzam w całej rozciągłości
5S Touch z funcją WIFI super

Max13
26-11-2013, 19:24
Dzieki za opinie - własnie funkcja wireless bardzo by mi odpowiadała. Ale rozważam tez Cintiq 13 - czy może ktoś uzywa? Wydaje mi sie, ze kabel jest dosyc niewygodnie ulokowany.....