Zobacz pełną wersję : Sklepy z dobrymi cenami dla forumowiczów?
Hej,
czy może mi ktoś powiedzieć czy jest jakaś lista sklepów, które mają specjalne ceny dla forumowiczów? Widzę, że partnerem forum jest cyfrowe.pl ale nie znalazłem informacji o jakiś promocjach czy zniżkach dla forumowiczów. Tylko smycz forumowa w owym sklepie. Interesowały mnie sklepy w Wawie.
Za to, że założyłeś tu konto chciałbyś zniżki 50% w kilku/kilkunastu sklepach fofo?
haha, dobry żart :mrgreen:
Jeżeli ktoś da 50% zniżki, to dlaczego nie? Jestem otwarty na promocje.
Konto założyłem w innym celu, ewentualne zniżki, to może być efekt uboczny.
Z tego co wiem, to listy żadnej nie ma.
Na cuda bym nie liczył, niemniej byłoby miło czasami dostać jakiś "prezent" ;)
zniżki dla użytkowników CB są!
ale tylko na sprzęt używany w dziale giełda CB
Pascalekk
16-10-2013, 19:47
No ja czekam na taką promocję C10-22 żeby w końcu zeszli z cenami używek względem ceny nowego na cyfrowe.pl :D
zniżki dla użytkowników CB są!
ale tylko na sprzęt używany w dziale giełda CB
zazwyczaj wysyłka gratis na forumowiczów 8-)
Mam odpowiedź z cyfrowe.pl
"Na chwilę obecną niestety nie przewidujemy rabatów dla forumowiczów, a partnerstwo opiera się głownie na dystrybuowaniu gadżetów forumowych przez nasz sklep i dbaniu o rozwój forum od strony technicznej.
Jeśli jednak zajmuje się Pan fotografią zarobkowo, zachęcam do zgłoszenia się do naszego programu dla profesjonalistów: Program PROfoto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl (http://www.cyfrowe.pl/profoto.html) Po pozytywnej weryfikacji Pana zgłoszenia będzie Pan mógł korzystać ze wszystkich przywilejów uczestników programu w tym rabatów na sprzęt i akcesoria."
1.5% to i tak mało wg mnie .
Element7th
17-10-2013, 14:15
Ale nie do końca rozumiem Twoich oczekiwań. A to forumowicz lepszy od człowieka z ulicy, żeby mu się jakieś zniżki należały?
fhumargo
19-10-2013, 18:29
Kup 100 sztuk jednego asortymentu to na pewno większy rabat dostaniesz :lol:
Pierwszy post i takiego wymagania nono - są ludzie jeszcze w tym kraju z marzeniami.
Pozdrawiam.
Zawsze trzeba próbować :).