Zobacz pełną wersję : Szukam druk na płyty oraz okładki na pudełka :-)
kurczeblade
10-07-2013, 16:25
Wcześniej drukowałem naklejki na płyty, ale chcę robić coś solidniejszego, także poszukuje jakiegoś sklepu internetowego w którym przygotowują taki druk na płytkę wraz z czystą gotową płytą dvd do nagrania, oczywiście gdzie jest możliwość zamontowania własnego projektu np. ze zdjęcia.
Korzysta ktoś z takich usług, a jeśli tak to proszę o podanie przykładowych sklepów, gdzie szybko i tanio mogą to zrobić i fajnie będzie jeśli będzie możliwość odbioru osobistego na terenie wroc :)
ja korzystam z Fotoksiążki i fotoalbumy dla profesjonalistów, fotoksiążka - najlepszefoto.pl (http://www.najlepszefoto.pl) i b. sobie chwale jakosc ich produktow
Ja drukuje sam w domu na drukarce canona :)
kurczeblade
11-07-2013, 17:50
nie chcę drukować - tak żeby mi później naklejka po roku zeszła :) chcę coś wytłoczyć raczej :)
Masz drukować bezpośrednio na płycie, żadne naklejki.
kurczeblade
11-07-2013, 18:55
a to spoko sprawa :D póki co nie mam takiej drukarki :)
Poceam Canon Pixma iP7250
IMHO prawie każda Canon PIXMA IPxxxx (szczególnie starsza) od modelu 3000+ potrafi drukować na płytach, ale tylko w europejskiej wersji (te same drukarki sprzedawane w USA nie miały tej funkcji i tacki do płyt - z uwagi na jakieś patenty).
polecam takie wydruki - jakość wystarczająca, trwałość też - byle tylko używać dobrych płyt (verbatim) i tuszy (oryginały lub choć dobre zamienniki).
Ja od paru lat jade na activjecie i nie mam klopotu plyty tez inne anizeli verbatim :)