Zobacz pełną wersję : NISSIN 866 MARK II= problem
josephcom
13-06-2013, 20:33
Czy ktoś ze „szczęśliwych” posiadaczy tej lampy może z poziomu boty włączyć tryb MULTI i zmieniać nastawy? Ja mam chyba jakąś felerną sztukę bo ciągle z nią są jakieś problemy:(
NIKODEMUS
13-06-2013, 21:37
Z poziomu body nie zmienisz, musisz na lampie wybrać tryb multi a na body manual.jest o tym rozdział w instrukcji obsługi
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
josephcom
14-06-2013, 14:42
Czy ktoś spotkał się z problemem zawieszenia się lampy. Po wymianie aku lampa przestała komunikować się z body na ekranie lampy było widoczne część menu te które jest na stałe a te których jest możliwość zmiany były niewidoczne. Ani reset ani wyjęcie baterii nie pomogło. Wyjąłem aku na dłużej i po paru godzinach sprawdziłem i działa. Obawiam się że to może powtórzyć się w najmniej właściwym momencie. Jak wasze lampy zachowują się niema z nimi żadnych problemów czy może raz na jakiś czas przysparzają podobne problemy?
josephcom
19-06-2013, 13:01
Z poziomu body nie zmienisz, musisz na lampie wybrać tryb multi a na body manual.jest o tym rozdział w instrukcji obsługi
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
czy mógłbyś zacytować ten fragment z instrukcji który o tym mówi, bo ja nie mogę znaleźć takiej informacji. Byłbym bardzo wdzięczny :)