Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowok - Moje zdjęcia

Nowok
27-02-2006, 17:19
Witam.

Zapraszam na moją stronkę.
Nie jestem profesjonalistą, dlatego proszę o komentarze lub krytykę.
Chociaż wolałbym zamiast krytyki trochę rad :D

www.fotodg.bo.pl

Pozdrawiam.

Raff
27-02-2006, 17:32
Moja rada - rób to co się klientom podoba :mrgreen: Też tak często robię (zwłaszcza dla podwykonawcy i w "podmiejskim" pejzażu), dlatego wiele moich zdjęć ślubnych jest w podobnym stylu, a nie ma się czym chwalić :-? Zaś motyw "Calineczka" no to mnie po prostu rozwala!!!! To ten jak pani młoda taka maciupka :lol:

A propos "amatorszczyzny" czy też nie bycia zawodowcem. Jak się zdjęcia sprzedaje, to nie można się zasłanieć takim argumentem. Klientom też mówisz, że jesteś amatorem? ;) W ogóle co jest wyznacznikiem profesjonalizmu - ukończenie "zawodówki" albo studium foto, dyplom czeladniczy czy dobre sprzedające się zdjęcia (?) Najlepiej połączyć jedno i drugie :mrgreen: Acz nie zawsze się udaje (i to w obie strony).

Czacha
27-02-2006, 17:35
Na stronie nie dziala wiekszosc galerii - a te co dzialaja nie prezentuja w sumie niczego nadzwyczajnego.. sa raczej bez pomyslu.

Rozumiem ze jestes amatorem, ale uslugi ktore oferujesz wymagaja czegos wiecej niz "profesjonalny sprzet" ... mam nadzieje ze inny od tego w stopce ;) 10letnia tradycja do czegos zobowiazuje..

SimOn!
27-02-2006, 17:38
"...sfotografujemy i nakręcimy Twoją roddzinę, "
Mnie to zaklulo w oko... to brzmi podobnie jak moj ulubiony zrwot... kamerowac :mrgreen:
Proponawal bym to jakos przeredagowac, moze poprostu sfilmujemy 8)