Zobacz pełną wersję : Potrzebna pomoc
Witam serdecznie. Poszukuje osoby która byłaby chętna odpowiedzieć czy doradzić w kilku kwestiach dotyczących pomiaru światła,balansu bieli czy
działania lampy błyskowej. Jeśli znajdzie się jakiś życzliwy canonier bedę naprawdę wdzięczny.
Jeżeli niestosowny temat proszę adminów o usunięcie. Pozdrawiam.
Po prostu napisz tu, jakie masz problemy a wszyscy użytkownicy będą chcieli pomóc ; )!
jacek_73
30-04-2013, 12:09
Witam serdecznie. Poszukuje osoby która byłaby chętna odpowiedzieć czy doradzić w kilku kwestiach dotyczących pomiaru światła,balansu bieli czy
działania lampy błyskowej. Jeśli znajdzie się jakiś życzliwy canonier bedę naprawdę wdzięczny.
Jeżeli niestosowny temat proszę adminów o usunięcie. Pozdrawiam.
Taaa,... jesteś kolejną osobą oczekującą bezpośredniej pomocy, która jednocześnie zaszywa się w czeluściach internetowej anonimowości.
...a więc...mam chwilkę wolnego czasu i chętnie Ci pokaże co i jak...wystarczy umówić się gdzieś na mieście w dowolnym terminie (do końca tego tygodnia only).
Bez żadnej złośliwości sugeruję poczytać ten wątek
http://www.canon-board.info/dla-poczatkujacych-27/eos-dslr-pomiar-swiatla-lampa-tryby-av-tv-p-3785/
Mi on bardzo pomógł
Ogólnie abc fotografii, poradników mnóstwo. I na bierząco testowanie aparatu. Mi pomogło bardziej niż właśnie w cztery oczy, za dużo zagadnień.
xxkomarxx
30-04-2013, 16:18
Sam jeszcze się w tym gubię :)