Zobacz pełną wersję : Praga i wszystko co jej dotyczy..
Zbyszko666
25-04-2013, 15:54
Krótkie pytanie do forumowiczów z owego forum. Mam małe zestawienie już zrobione co pozwiedzać w Pradze w weekend majowy ,ale chciałbym was zapytać - jakie są wasze doświadczenia ? , czy też relacje zdjęciowe i nie tylko z pobytu w Pradze. Wszelkie treści linki jak najbardziej chyba wskazane :)
Kwapiszon
25-04-2013, 16:21
Ciasno będzie.
jacek_63
25-04-2013, 19:56
Oj, bedzie ciasno...
O knajpie "U Kalicha" pisać nie trzeba, ale nie wiem, czy planujesz wizytę w "U Fleku" - myślę, że warto.
Zbyszko666
25-04-2013, 20:38
Oj, bedzie ciasno...
O knajpie "U Kalicha" pisać nie trzeba, ale nie wiem, czy planujesz wizytę w "U Fleku" - myślę, że warto.
Mówią ,ze do fleka nie warto. Tam o knajpy mi nie chodzi bardziej o wasze zwiedzanie Pragi wraz z fotami jak posiadacie :):twisted:
Jeśli pierwszy raz i to na tak krótko, to ja bym standartowo obleciał samą starówkę. I przejechał się metrem bo mają ciekawe stacje.
Zbyszko666
05-05-2013, 21:46
Jeśli pierwszy raz i to na tak krótko, to ja bym standartowo obleciał samą starówkę. I przejechał się metrem bo mają ciekawe stacje.A teraz możesz mi rozwinąć, dlaczego krótko?? :> wg Ciebie.
Bo weekend to za krótko na zwiedzenie dowolnego miasta, to miałem na myśli.
Zbyszko666
05-05-2013, 22:33
Bo weekend to za krótko na zwiedzenie dowolnego miasta, to miałem na myśli. Powiem Ci tak mnie wystarczyło 1.5 dnia, aby zwiedzić to co chciałem :). Czyli najważniejsze części w Pradze ( od Wyszehradu po Hradczany) + wycieczki metrem oraz pieszo.. :>