PDA

Zobacz pełną wersję : Newswear Small Fanny Pack?

jas_r
31-03-2013, 15:17
Witajcie!
Mam pytanie do posiadaczy Small Fanny Pack newswear'a. Jak używa się go w praktyce? Wady, zalety? Może zwykły pas z pokrowcami byłby lepszy/gorszy? Interesują mnie wszystkie opinie :)
Ciekaw też jestem sposobu w jaki sakwy zostały przyszyte do tej 'bazowej' części, która przylega do ciała. Może ktoś zarzuci jakieś zdjęcia?
Będę wdzięczny, dzięki!

krolewicz
31-03-2013, 22:33
ja ostatnio miałem w ręce large fanny packa, bardzo solidnie wykonany, wygodny, jak przed oględzinami miałem wątpliwości, tak teraz wiem, że muszę go mieć

jas_r
31-03-2013, 22:45
ja ostatnio miałem w ręce large fanny packa, bardzo solidnie wykonany, wygodny, jak przed oględzinami miałem wątpliwości, tak teraz wiem, że muszę go mieć
No właśnie czytałem całkiem konkretną recenzję large fanny z niezłymi zdjęciami (niestety nie ma takiej o small fanny). Z newswear'ami miałem do czynienia już wcześniej i wiem, że są wykonane bardzo porządnie, jednak zastanawiam się jak w praktyce wygląda użycie small fanny, który ma na stałe przymocowane sakwy. Z tego co widzę na nielicznych zdjęciach i się domyślam, praca z tym jest zupełnie inna niż w przypadku pojedynczych sakiew przy pasie.