Zobacz pełną wersję : Gtj#506
Gdzie to jest?
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://i1096.photobucket.com/albums/g332/Bangi81/Canon%20board/IMG_0861_zpsb9695ad8.jpg)
Bory - nie
Polska - tak
ale to trampek wygrywa, pewnie byłeś?
czy mi się wydaje czy zabawa umarła?
trampek - dajesz następną?
czy mi się wydaje czy zabawa umarła?
trampek - dajesz następną?
to może tito86 za odpowiedź Polska ? bo stoimy w miejscu :(
Bangi, daj jeszcze jedną, albo napisz Trampkowi na prywa, że wygrał. Bo może nie jest świadomy.
może na święta wyjechał, albo musi popracować przed końcem miesiąca. od 27-go się nie logował... może faktycznie przydała by się zagadka nr 506 i pół, taka z jajem (świątecznym), a jak trampek wróci to się zobaczy co i jak.
MariuszM
31-03-2013, 08:47
Bangi, dawaj następną zagadkę, bo życie stygnie:)
Niestety nie mam za bardzo jak dać, bo jestem poza domem, ale nie mam nic przeciwko by tito86 dał następną
Niestety nie mam za bardzo jak dać, bo jestem poza domem, ale nie mam nic przeciwko by tito86 dał następną
kurcze, ja tez... a nawet cos chyba dzis zrobiłem pod tym kątem
to dajesz dajesz :P
przepraszam, ale nie mam mozliwosci dodania.
MariuszM
02-04-2013, 23:19
Ile to jeszcze będzie trwało?
Proponuję, aby kolejną zagadkę dał Leon007
Bory Tucholskie to Polska:-)
Nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu.
Dyskusja zajęła całe święta, zaraz wróci trampek i zada swoją zagadkę :)
Bo to jest forum dyskusyjne!
Przyjdzie wiosna, będzie nowa zagadka :-)
A kiedy przyjdzie wiosna? :roll:
Sorry że bez stosownych uprawnień.
sory ze tak pytam ale jako zwycięzca mam rozpocząć nowy watek ze swoja zagadka???
--- Kolejny post ---
dodam jescze ze to hotel duo :)
Tak, dokladnie, zwyciezca zadaje kolejną zagadkę.
@ trampek - jak najbardziej dajesz, dajesz :)
@ trampek - jak najbardziej dajesz, dajesz :)
ciesze/ymy sie ze wrocil zwyciezca i bedzie zakadka. sorry za brak PL literek
może dodać taki podpunkt do regulaminu, wygrany nie zada zagadki w ciągu 3 dni to dodaje kolejny który był najbliżej albo autor ponownie daje zagadkę.
kolejnym razem nie bedziemy musieli czekać tydzień :P
wystarczy chyba trochę rozciągnąć interpretację podpunktu o 24 godzinnym "życiu" wątku
plus
podparcie się podpunktem, że moderator/założyciel wyznacza następnego wątkotwórcę.
Skoro trampek się nie odzywa (sadząc po lakoniczności jego bieżącej i poprzednich wypowiedzi - nie wiem czy nawet zdaje sobie sprawę, że wygrał i jest zobligowany do wystawienia zagadki ;) ) to poszedłbym tym tropem...
Ja z tą wiosną żartowałem, ale chyba faktycznie szybciej nadejdzie niż kolejna zagadka :lol: