Zobacz pełną wersję : Lexar CF 1GB 80x Pro - serwis
Witam
Czy ktos z Was wie moze czy w Polsce jest serwis Lexara? Z tego co wiem to Lexar daje dożywotnią gwarancje na swoje karty. Moja karta padla i nie chce wstac :(. Karta kupiona w USA, posiadam orginalne pudełko, paragonu niestety juz nie, gdzies zaginal. Czy jest jakas szansa na naprawe/wymiane karty?
pzdr
__
Biaku
http://www.kconsult.pl/index.php?option=displaypage&Itemid=64&op=page&SubMenu=
Myślę, że jest szansa na wymianę.
Bardzo miła,życzliwa obsługa.
dzieki za informacje
moja karta jest z jednej z wadliwych serii:
Uszkodzone karty oznaczone seriami z końcówką A4B6 i 9171 mogły wadliwie działać głównie przy współpracy z aparatami Canon. Dzięki intensywnym działaniom inżynierów Lexara wspomniane karty zostały ponownie dostosowane do współpracy z wszystkimi znaczącymi lustrzankami cyfrowymi i wcześniejszy problem został rozwiązany! Wspomniana seria możliwie szybko znika z sieci sprzedaży, a już sprzedane egzemplarze są sukcesywnie wymieniane na nowe.
jutro bede dzwonił w sprawie wymiany
jeszcze raz dzieki za pomoc
pzdr
__
Biaku
C41photocrew
23-02-2006, 01:55
ehhh:D a ja siedze i sprawdzam te kary pozniej:P
C41photocrew
23-02-2006, 01:56
ale jestem "mega" wyrozumialy:D hie hie:)
ehhh:D a ja siedze i sprawdzam te kary pozniej:P
Kary czy karty ? :)
Ja też miałem lexara z wadliwej seri i wymieniono mi bez problemów.
Wprawdzie nie jest to obowiązkiem tej firmy ale jak wspomniałem są to bardzo życzliwi ludzie i mi pomogli :)
C41photocrew
23-02-2006, 11:26
dziekuje:D hehe :P
nie no o karty mi chodzilo:)
wlasnie w tej firmie pracuje i mniedzy innymi sprawdzam karty:)
wlasnie w tej firmie pracuje i mniedzy innymi sprawdzam karty:)
Kiedyś do Was dzwoniłem - mam 2 Lexary 4GB 80x z serii kwalifikującej się do wymiany. Powiedziano mi, że powinienem wysłac za granicę skoro kupiłem w USA.
Serio nie da się tego załatwić w kraju?
C41photocrew
23-02-2006, 18:06
wyslij do K-consult na moje nazwisko (wysij mi PW) bez problemu wymienie:)