Zobacz pełną wersję : Kiedy przyjdzie wiosna?
kiedy przyjdzie wiosna:smile:
grregorry1
22-02-2006, 20:23
Ja mam nadzieje ze szybko.
Robson01
22-02-2006, 21:09
Z tym pytaniem to nie na to forum :wink:
Nieprzyjdzie, kiedys Kwasniewski obiecal mieszkania dla mlodych na wiosne i od tej pory po zimie jest odrazu lato :mrgreen:
Tomasz1972
22-02-2006, 21:19
Nieprzyjdzie, kiedys Kwasniewski obiecal mieszkania dla mlodych na wiosne i od tej pory po zimie jest odrazu lato :mrgreen:
Dobrze powiedziane :-) :-) :-)
Jeju, oby jak najszybciej ! ;)
Tomasz1972
22-02-2006, 21:55
Tylko , tak w sumie to , jaki ma związek wiosna z fotografią bez zdjęć ?
Posypią się zdjęcia krzaczków i robaczków
A może jakaś ankietka czego będzie więcej ? ;) :-D
Tomasz1972
22-02-2006, 22:09
Posypią się zdjęcia krzaczków i robaczków
A może jakaś ankietka czego będzie więcej ? ;) :-D
Ja jestem za kwiatkami : przebiśniegi , tulipany i inne wiosenne :-)
Tomasz1972 - czy Ty jestes z TYCH Zabkowic Slaskich obok Srebrnej Gory ?
Tomasz1972
22-02-2006, 22:17
Tomasz1972 - czy Ty jestes z TYCH Zabkowic Slaskich obok Srebrnej Gory ?
Oczywiście :-) przecież nie ma innych śląskich
Znaczy dokładnie to Srebrna Góra jest koło Ząbkowic :-)
Ja jestem za kwiatkami : przebiśniegi , tulipany i inne wiosenne
Pewnie u ciebie coś wyrośnie w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...a
się wyłaniają.:D
Tomasz1972
22-02-2006, 22:28
Pewnie u ciebie coś wyrośnie w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...a
się wyłaniają.:D
Przesadziłeś
Przesadziłeś
Przepraszam ale jak idę do pracy to tylko to widzę. A wiesz ile drogi nadrabiam omijając to :-D
Tomasz1972
22-02-2006, 22:38
Przepraszam ale jak idę do pracy to tylko to widzę. A wiesz ile drogi nadrabiam omijając to :-D
Ale fota jakoś za bardzo zimowa i zmrożona :-)
Robson01
23-02-2006, 00:45
Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi. :wink:
Po pierwsze - Zabkowice fajowe miasto, zwiedzalem ruiny zamku, kosciol obok Rynku i sam Rynek, czad, no i Fort w Srebrnej Gorze, tez czadowo.
Mozna Ci pozazdroscic plenerkow.
Tomasz1972
23-02-2006, 18:45
Do mnie już wiosna zawitała :-)
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.fotobajka.com/zdjecia/wiosna/01.jpg)
źródło (http://www.fotobajka.com/zdjecia/wiosna/02.jpg)
źródło (http://www.fotobajka.com/zdjecia/wiosna/06.jpg)
Tomasz1972
23-02-2006, 18:46
Po pierwsze - Zabkowice fajowe miasto, zwiedzalem ruiny zamku, kosciol obok Rynku i sam Rynek, czad, no i Fort w Srebrnej Gorze, tez czadowo.
Mozna Ci pozazdroscic plenerkow.
Dzięki , ale jak byś tutaj pomieszkał to zmieniłbyś zdanie :-)
FOTOGRAF
23-02-2006, 19:21
Do mnie już wiosna zawitała :-)
ale przyznaj sie, tego tulipana nie robiles teraz?:roll:
Robson01
23-02-2006, 19:23
ale przyznaj sie, tego tulipana nie robiles teraz?:roll:
Jak to nie, kupił w kwiaciarni a w tle to fototapeta. :-)
Pewnie u ciebie coś wyrośnie, w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...a się wyłaniają.:D
stary nawet mi nie mów, to jest zmora tego miasta... (a może i nie tylko tego :roll: )
na każdym kroku psie shit'y...
czyli tzw. pełna kulturka :lol:, w dodatku niektóre wielkości ludzkich :?
BTW, wiosna nadejdzie, a w zasadzie zima odejdzie miejmy nadzieję wraz z moimi urodzinami tj. 20/03 czyli teoretycznie kalendarzowo...
można w sumie planować już jakiś plenerek z koleżanką Marzanną :mrgreen:
wywalić ją gdzieś w pi*du na Wisłę :lol:
KuchateK
23-02-2006, 22:05
To juz wiecie czemu w USA trzeba sprzatac po pupilach? :p Ciekawe kiedy w Polsce bedzie obowiazywalo sprzatanie tego gnoju na trawnikach...
Tomasz1972
23-02-2006, 22:09
To juz wiecie czemu w USA trzeba sprzatac po pupilach? :p Ciekawe kiedy w Polsce bedzie obowiazywalo sprzatanie tego gnoju na trawnikach...
Teoretycznie to cały czas jest obowiązek sprzątania , po pupilku . Ale tego nikt nie respektuje . Nawet straż miejska i policja nie zwracają na to uwagi.
KuchateK
23-02-2006, 22:12
No wlasnie... A mogli by sobie dorobic... Rano na godzinke pod blokiem, lazic nie trzeba... ;)
ponoć są miejsca (Moskwa?) gdzie nawet za wyrzucenie 'peta' są wysokie mandaty i ponoć nakaz sprzątania miejsca dookoła...
BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię :twisted:
djtermoz
23-02-2006, 22:27
można w sumie planować już jakiś plenerek z koleżanką Marzanną :mrgreen: wywalić ją gdzieś w pi*du na Wisłę :lol:
Mozna i tak:
Pszczola
23-02-2006, 22:28
BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię :twisted:
Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.
FOTOGRAF
23-02-2006, 23:02
no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikane:| raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...:|
He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich
Dawno mnie to wkurzyło. Wpadłem na pomysł zrobienia małej galeri "Warszawa zimą" lub coś w tym rodzaju i zestawić Znane budynki Warszawy
z odpowiadającymi im wyglądem psimi odchodami. I porozsyłać to po niektórych instytucjach. Przeszło mi to jednak szybko jak sobie wyobraziłem jak ja zareagowałbym widząc kogoś fotografującego psie gówno. :lol:
raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boli:twisted: jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D
He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
23-02-2006, 23:47
Ząbkowice to jest to miasto o pięknej niemieckiej nazwie Frankenstein?
Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.
heh, chodziło o psiaka oczywiście...
BTW, w Londynie też się zdarzy czasem "nawalone" gdzieś na chodniku (czasem nawet sprawia wrażenie że to nie pies :D ), ale zazwyczaj widzi się typów co zaraz za psem zabierają to i owo do woreczka...
FOTOGRAF
23-02-2006, 23:56
Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boli:twisted: jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D
nie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu :-) az taki to nie jestem:mrgreen: :twisted:
nie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu az taki to nie jestem
ty się wstydzić nie masz czego a jak zwracasz uwagę to zazwyczaj jeszcze inni popierają. Gorzej sprawa się ma jak większość innych też jest z pieskami:-) wtedy to może być wesoło :D :mrgreen:
Najlepiej to ma pies - i tak oleje wszystko.:grin:
Co do wiosny to mogłaby już przyjść bo ja się za robaczkami stęskniłem :oops: :wink:
FOTOGRAF
24-02-2006, 00:15
no ja bede sie uczyl robic te robaczki w tym roku, tylko musze sprzedac/albo znalezc szyne do mojego mieszka pentacona:-)
Nie. Frankenstein to Kamieniec Ząbkowicki. Ale to rzut beretem.
no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikane:| raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...:|
W "Dniu Świra" riposta była szalona!
Pomyśl! :)
Tomasz1972
24-02-2006, 09:28
Tak . Nawet odbywają się dni frankensteina .
Tomasz1972
24-02-2006, 09:30
Nie. Frankenstein to Kamieniec Ząbkowicki. Ale to rzut beretem.
frankenstein to ząbkowice
Tomasz1972
24-02-2006, 09:33
http://www.frankenstein.pl/
A przypadkiem w Kamiencu nie stoi ten wspanialy, ogromny zamek z czterema basztami ?
Przy okazji zwiedzania Zabkowic zajechalismy i tam we wrzesniu 2005, suuuper !
Tomasz, czyzbys byl niezadowolony, ze mieszkasz w tak pieknym regionie ?
Plenery masz wrecz nieziemskie, mnie 4 karty CF skonczyly sie w ciagu kilku godzin cykania.
Tomasz1972
24-02-2006, 12:46
A przypadkiem w Kamiencu nie stoi ten wspanialy, ogromny zamek z czterema basztami ?
Przy okazji zwiedzania Zabkowic zajechalismy i tam we wrzesniu 2005, suuuper !
W Kamieńcu Ząbkowickim faktycznie stoi taki zameczek :-)
Tomasz, czyzbys byl niezadowolony, ze mieszkasz w tak pieknym regionie ?
Nie to że jestem niezadowolony z miejsca , tylko z tego co tutaj się dzieje .( czyli nic się nie dzieje , a władze mają to gdzieś )
Region faktycznie piękny , lecz najczęściej brak czasu by zrobić jakąś ładną fotę
Plenery masz wrecz nieziemskie, mnie 4 karty CF skonczyly sie w ciagu kilku godzin cykania.
Jakbym pojechał w inny region , do innego miasteczka to też pewnie zapełniłbym karty .
Wybieram sie w Twoje rejony w okolicach majowki, tym razem mam nadzieje zwiedzic Jaskinie Niedzwiedzia i w koncu wlezc na Snieznik.
A na avatarze to Tomasz1972-Junior ?
Tomasz1972
24-02-2006, 17:44
Wybieram sie w Twoje rejony w okolicach majowki, tym razem mam nadzieje zwiedzic Jaskinie Niedzwiedzia i w koncu wlezc na Snieznik.
Do jaskini to trzeba się zapisywać , jak do lekarza na NFZ :-)
A na avatarze to Tomasz1972-Junior ?
Dokładnie tak :-)