Zobacz pełną wersję : Jaki materiał do odgrodzenia studia
Poszukuje jakiegoś materiału do odgrodzenia studia od części biurowej. Coś na zasadzie zasłony. Czy jedynym rozwiązaniem jest plusz?
Sergiusz
06-02-2013, 14:35
A po co odgradzać?
A po co odgradzać?
bo lampy chodzą prawie cały czas /np kilkadziesiąt błysków z 4s interwałem/ i przeszkadza to w części biurowej
wiem, że niektórzy plusz biorą, zastanawiam się czy jest coś innego?
uuaaa, ścianę postaw - nie ma nic bardziej wq*rzającego, niż dźwięk strzelających flashy, ładowania i pitania - gdy samemu nie robi się zdjęć. :twisted:
plusz trochę zasłoni, trochę wygłuszy, ale nie wszystko. :-?
uuaaa, ścianę postaw - nie ma nic bardziej wq*rzającego, niż dźwięk strzelających flashy, ładowania i pitania - gdy samemu nie robi się zdjęć. :twisted:
plusz trochę zasłoni, trochę wygłuszy, ale nie wszystko. :-?
postawienie gipskartonu nie wchodzi w grę niestety - jedynie prowizorka z materiałem; dźwięki są ok /ładowania lamp nie słychać bo cała kolumbryna jest głośna/ - chodzi o to żeby zniwelować te błyski które utrudniają pracę innym
Sergiusz
07-02-2013, 01:59
Może takie żaluzje verticale. Łatwo zasłonić odsłonić i pewnie są w jakimś ciemnym kolorze a i jasny tłumi światło. Bo jak to w biurze przy czarnym...
Całkiem nieźle sprawdza się tło polipropylenowe,kupujesz czarne i białe składasz je razem i podwieszasz białą strona do biura...jeśli jest na rolce zawsze możesz podnieść i odsłonić.
Bernard Wybierała