Zobacz pełną wersję : 565EX ETTL Speedlite Flash for Canon
565EX ETTL Speedlite Flash for Canon zakupiłem czekam na deliverke , ktoś ma ? testował ? ewentualne sugestie co do pracy tego flasha ?
widze że nie ma postów, cóż myślę że za kilka dni dostanę ten model, postaram się go opisać i przedstawić swoją opinię. z informacji jaką znalazłem premiera była w grudniu 2012 tak więc , potestujemy. a na marginesie znalazłem ją taniej niż sam kupiłem bo za jedyne 140 dolarów, problem to przesyłka bo około 20-30 dni , masakra. chyba bym oszalał czekając tyle na zabawkę -))
Po numerze wnoszę że to YN565EX, wiele juz bylo na ten temat, bo to dosc stara lampa. Poszukaj watków o Yongnuo.
jacek_73
28-01-2013, 17:19
...z informacji jaką znalazłem premiera była w grudniu 2012...
Z informacji jaką znalazłem, Cichy wstawił testa lampy 2 września 2011 o godzinie 21:50 :)
http://www.canon-board.info/testy-sprzetu-25/minitest-lampa-yongnuo-yn565ex-77959/
dzieki za linka , wlasnie dzis byla deliverka, obecnie testuja a z tego co widze to jacek 73 przedstawil ta lampe jak dokladnie jest , bez fuszery i spookojnie mozna by mu postawic 5+ za opis. wiecej ew. szczegolow dodam po zaglebieniu sie w temat
jacek_73
28-01-2013, 17:39
...spookojnie mozna by mu postawic 5+ za opis. wiecej ew. szczegolow dodam po zaglebieniu sie w temat
Oczywiście, 5+ należy się Cichemu, który ten test wykonał - a nie temu, który podlinkował.
no ba , przeoczenie , więc Cichy 6 z gwiazdką dla Ciebie -)