Zobacz pełną wersję : Nasza First Lady (Baba Jaga i Benedykt)
Trochę jej daleko do Jolki :-)
Eee..tam skoryguje sie w PS :twisted:
dentharg
15-02-2006, 11:15
No ale i Benedykt urodą nie odstaje..
Daleko mu do Jana Pawła ][ ;)
FOTOGRAF
15-02-2006, 11:19
boze... Jolka byla lepsza, a kaczory niech sie schowaja. jeny jak mi sie smiac zachcialo:mrgreen:
my nazywamy ją Strzygą mogła by grać w teatrze bez charakteryzacji
DoMiNiQuE
15-02-2006, 11:33
Eee..tam skoryguje sie w PS :twisted:
Mowisz i masz
https://canon-board.info/imgimported/2006/02/lol2-1.gif
źródło (http://www.dominique.neostrada.pl/stuff/emots/lol2.gif)
Nuda w pracy to zlo ...glupie pomysli przychodza do glowy ;)
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.dominique.stage.com.pl/stuff/cb/bazyl.jpg)
-=Festyk=-
15-02-2006, 11:36
Ale te żylaste ręce jej zostawiłeś?:mrgreen:
DoMiNiQuE
15-02-2006, 11:40
Ale te żylaste ręce jej zostawiłeś?:mrgreen:
:lol: moze rekawiczki?
-=Festyk=-
15-02-2006, 11:42
']:lol: moze rekawiczki?
Jeśli podołasz założyć jej w PS rękawiczki to zrobie tak:shock: :-P ;)
A gdzie benedykt jej patrzy? :)
Hehe... Kiedys była na forum mowa o podpisach po nickiem ktore by charakteryzowaly danego uzytkownika. Proponuje Dominique - FACE LIFTER :mrgreen:
Il fuoco
15-02-2006, 12:06
Mein Liebe Gott!
No nie zbyt ładnie sobie p. Kaczyńska wyszła.
znacie dowcip o 3ech encyklikach wydanych przez Benedykta XVI?
DoMiNiQuE
15-02-2006, 12:07
Jeśli podołasz założyć jej w PS rękawiczki to zrobie tak:shock: :-P ;)
Az tak to mi sie nie nudzi ;) Dodalem za to maly rekwizyt :mrgreen:
A gdzie benedykt jej patrzy? :)
Wydaje mi sie, ze on po prostu nie ma odwagi spojrzec jej w oczy ;)
DoMiNiQuE
15-02-2006, 12:09
Hehe... Kiedys była na forum mowa o podpisach po nickiem ktore by charakteryzowaly danego uzytkownika. Proponuje Dominique - FACE LIFTER :mrgreen:
Bez przesady ;) Na taki podpis to zdecydowanie bardziej zasluguje bonk a nie ja :)
na pierwszym zdjęciu to myślałem że ona mydło trzyma.. :P
Kwasniewscy postawili sobie willę w Wiśle, a Kaczorówna - tylko Łysica do niej pasuje !!!
KuchateK
15-02-2006, 21:22
Kwasniewscy postawili sobie willę w Wiśle, a Kaczorówna - tylko Łysica do niej pasuje !!!
Kaczorowa... Kaczorowna to corka ;)
Tez pewnie brzydka ;D
Pszczola
15-02-2006, 21:59
Ja jako stary *******a pozwolo sobie zapytac czy Panowie byliby takze tacy odwazni i kulturali, i tym wszystkim osobom inwektywy twarza w twarz by rzucili. IMHO dyskutowanie o urodzie lub jej braku nie przystoi.
Tomasz1972
15-02-2006, 22:17
Mamy taką pierwszą damę jakiego prezydenta większość wybrała. Co tu się dziwić ? A obraza pierwszej damy nie przystoi .
Mamy taką pierwszą damę jakiego prezydenta większość wybrała. Co tu się dziwić ? A obraza pierwszej damy nie przystoi .
chyba nawet jakies paragrafy na to sa :P
a ja zdania nie zmienie... nasi politycy sa odzwierciedleniem wiekszosci spoleczenstwa polskiego... niestety..
Tomasz1972
15-02-2006, 22:32
większości , ale ja do niej nie należe :-)
KuchateK
15-02-2006, 22:51
Czy napisanie prawdy to jest wielka obraza? Hmmm...
Tomasz1972
15-02-2006, 23:01
Czy napisanie prawdy to jest wielka obraza? Hmmm...
Oczywiście że nie :-) ale jednak mamy taką damę to trzeba to uszanować . Jakoś nie słyszłem o takich krytykach dotyczących królowej angielskiej , chociaż do piękności nie należy.
Oczywiście że nie :-) ale jednak mamy taką damę to trzeba to uszanować . Jakoś nie słyszłem o takich krytykach dotyczących królowej angielskiej , chociaż do piękności nie należy.
No nie, naprawdę kolega myśli że tylko o urodę chodzi :-) ? Porównanie królowy angielskiej do naszej first - koń by się uśmiał...A z tą "damą" to bym nie przesadzał... :-)
Tomasz1972
15-02-2006, 23:22
dama nie dama nie nam osądzać , taką reprezentacyjna ekipę społeczeństwo w większości wybrało . Prezdent ma w P, do powiedzenie tyle , co moj piesek . albo szczeknie albo nie . taka konstytucja :-( ALe będąc od politylki daleko , nie oceniam tych , w których wierza wyborcy :-) niech wierzą w kolejne kłamstwa kolejnej ekipy . Tym razem ekipy ojca rydzyka ........
dama nie dama nie nam osądzać , taką reprezentacyjna ekipę społeczeństwo w większości wybrało . Prezdent ma w P, do powiedzenie tyle , co moj piesek . albo szczeknie albo nie . taka konstytucja :-( ALe będąc od politylki daleko , nie oceniam tych , w których wierza wyborcy :-) niech wierzą w kolejne kłamstwa kolejnej ekipy . Tym razem ekipy ojca rydzyka ........
Ja ICH nie wybierałem...
Tomasz1972
15-02-2006, 23:25
Ja ICH nie wybierałem...
ja też :-)
Tomasz Golinski
15-02-2006, 23:28
Jaki ustrój, taka władza...
No ale ktoś ICH wybrał. Nikoniarze? ;)
Mamy takiego prezydenta i first lady na jakich sobie społeczeństwo jako masa (ciemna) zasłużyło :-( ...
snowboarder
15-02-2006, 23:31
Jaki pan, taki kram.
Il fuoco
16-02-2006, 00:34
ale kto na nich nie głosował może teraz narzekać i mówić co myśli:D
tzn może nie zawsze powinien, ale ma taką możliwość...
[moherowe berety panują nad światem]...
to ostatnie "orędzie" do narodu mnie rozbroiło.
Lesiu zwołał jakąś tam część Narodu po to, żeby jej powiedzieć że wyborów nie będzie, PIS dalej będzie się męczył itp. Jak to ocenił jeden komentator w TVN24 - było to bardzo niefortunne posunięcie. Ogólnie jak dla mnie, znaczy to tyle, że w Polsce narazie nie będzie dobrze...
Nie żebym był jakiś czerwony i od tych z lewej strony, ale wiedziałem że z rządów PIS nic dobrego nie wyjdzie. Najbardziej podziwiam, ale jednocześnie żal mi jest ministra Ziobro. Przecież ten gość po tym, co usiłuje robić [i nawet czasem mu się udaje] z wymiarem sprawiedliwości i układami, nie ma zbyt "świetlistej" przyszłości. On działa jakby chciał zwrócić na siebie uwagę wszystkich "złych" Polski. Nie wróżę mu długiej kariery i spokojnego życia [albo odwrotnie - spokojnej kariery i długiego życia] chociaż byłoby świetnie gdyby wreszcie chociaż trochę posprzątał całe to bagno.
A Marcinkiewicz ? Lubię gościa ale wogóle mnie nie przekonuje. Wydaje mi się że gra na polecenie i trwa w tym swoim image'u "twardy ale cool".
Zobaczymy co będzie w Polsce. Ja się już niemogę doczekać najbliższych zawirowań na scenie:/
Tomasz Golinski
16-02-2006, 00:39
Kurcze, już nie wiem. Nie rozwiązał - źle. Miał rozwiązać - źle. To jak powinno być?
Il fuoco
16-02-2006, 00:41
miał rozwiązać - dobrze.
nie rozwiązał - fatalnie.
Podkreślam tylko że lubię Ziobra i chciałbym go zobaczyć na tym samym stanowisku w przyszłym Rządzie gdyby taki powstał.
zapraszam do tego:
http://canon-board.info/showthread.php?t=8815
wątku, na dyskusje o rządach PIS itp etc.
FOTOGRAF
16-02-2006, 00:43
Ogólnie jak dla mnie, znaczy to tyle, że w Polsce narazie nie będzie dobrze...
[/OT]
nie bylo, nie jest i nie bedzie...
nasza polska wogole na ma glowy do polityki, bylismy wysmiewani, popychani w UE i nadal tak jest, a to wszytko przez to ze polacy/politycy nie potrafia rzadzic. a co do kaczynskiego to powiem tylko ze przed wyborami nawciskal takich obietnic a guzik robi. to sa poprostu klamstwa
jestem ciekaw jak by bylo gdyby wybory wygral ten jego najwiekszy rywal ( kurde akurat teraz musialem zapomiec jak sie nazywal:-| )
ps: wywalilem takie kazanie a na polityce znam sie jak pol dup* za krzaka:mrgreen:
Il fuoco
16-02-2006, 00:45
Prezydent to tylko funkcja reprezentatywna aczkolwiek ma też kilka możliwości dot. realnej władzy i powoływania osób na urzędy.
Niestety tym razem Lech zrobił to, co mu kazał brat...
FOTOGRAF
16-02-2006, 00:48
mowiac krotko polska polityka to jest jedna wielka pomylka:-(
lece spac, dobranoc:mrgreen:
Il fuoco
16-02-2006, 00:48
nie bylo, nie jest i nie bedzie...
błąd. Będzie dobrze jak pomrą homo sovieticus polskiej polityki a Polacy zorientują się że można rządzić samemu bez patrzenia na Rosję.
ale kiedy to nastąpi?? hehe:) Obym dożył.
W jednym z ostatnich numerów Wprost znalazłem taki tekst:
"Piękno to cud nad cudami. Tylko ludzie płytcy nie oceniają po wyglądzie" - pisał w 1891 r. Oscar Wilde w "Portrecie Doriana Graya".
"Piękno to cud nad cudami. Tylko ludzie płytcy nie oceniają po wyglądzie" - pisał w 1891 r. Oscar Wilde w "Portrecie Doriana Graya".
wow.. fajnie powiedziane (napisane)....
błąd. Będzie dobrze jak pomrą homo sovieticus polskiej polityki a Polacy zorientują się że można rządzić samemu bez patrzenia na Rosję.
ale kiedy to nastąpi?? hehe:) Obym dożył.
Co TY wypisujesz! Jakie homo sovieticus? Przecie to homo waticanicus od dłuższego czasu udzielają się aktywnie. A gdzie miejsce na homo americanicus? I jeszcze homo sexualicus, homo ciclisticus oraz jak zawsze homo masonisticus w połączeniu z homo judaisticus.
Zwalanie na "onych" to nam dobrze wychodzi, ale my po prostu rządzić nie umiemy. I może tyle tylko. Przyszłość dość blado się rysuje. Taki latynoamerykański model z rządami sterowanymi przez homo (jakich? wpisz sam).
Jaki naród taka władza, jaka władza takie porządki. A że to co widać przypomina śmietnik, to .... !
No to dorzućmy do powyższej listy jeszcze homo fotograficus... ;)
Il fuoco
16-02-2006, 14:37
homo canonus fotograficus nikonofobus ledwo sapiens
KuchateK
16-02-2006, 15:01
O sobie piszesz? :D
"No ladnie sie nam pan tu przedstawil przed sluchaczami... milionami sluchaczy" ;)
[ciach] taką reprezentacyjna ekipę społeczeństwo w większości wybrało. [ciach]
ciut wieksza polowa niecalej polowy, to nie wiekszosc spoleczenstwa, lecz tych, ktorzy naiwnie wierzyli,ze polityczna alienacje, IMHO najwieksza chorobe naszej demoracji, uda sie wyleczyc starymi graczami ;)
Tu jest potrzebna dezynfekcja, dezynsekcja i dezateryzacja. Trzy w jednym. Może coś by to dało!
Il fuoco
16-02-2006, 18:16
O sobie piszesz? :D
jak będę w Twoim wieku to zmienię ledwo sapiens na już prawie sapiens
:p:p:p:p
bez urazy oczywiście, mam nadzieję że tak samo z uśmiechem na twarzy przyjąłeś to co napisałem, jak ja to co Ty napisałeś:)
Il fuoco
16-02-2006, 18:19
"No ladnie sie nam pan tu przedstawil przed sluchaczami... milionami sluchaczy" ;)
to było boskie:)
ale był jeszcze jeden przekręt.
W RM była toczona zaciekła dyskusja nt. antysemityzmu.
W pewnym momencie zadzwoniła jakaś starsza pani i powiedziała:
ale ja jestem żydówką, nikomu nic złego nie zrobiłam, żyję dobrze, dlaczego mam słuchać antysemickich wypowiedzi [itp. itd.]
Ojciec Dyrektor Rydzyk [jak dla mnie co najwyżej Dyrektor, bo Ojcem to on żadnym nie jest] uprzejmie jej odpowiedział: Wszyscy Pani współczujemy.
Po czym studio rozłączyło rozmowę :lol:
i w ten sposob od zdjecia papieza z prezydentem naszego pieknego kraju i jego malzonka przeszlismy do radia Dyrektora. norma.
i w ten sposob od zdjecia papieza z prezydentem naszego pieknego kraju i jego malzonka przeszlismy do radia Dyrektora. norma.
Norma? :-?
To może byśmy o laskach teraz pogadali? :roll:
Norma? :-?
To może byśmy o laskach teraz pogadali? :roll:
ano ostatnio mlodzi maja tendencje do ciaglego "nasmiewania sie" i odnoszenia calej sytuacji polityczno-gospodarczo-ekonomiczno-spolecznej do tego i nudne sie to robi.
o laskach jak najbardziej - mam taka fajna goralska, wisi nad biurkiem :mrgreen:
KuchateK
17-02-2006, 04:02
jak będę w Twoim wieku to zmienię ledwo sapiens na już prawie sapiens
Ja ci zaraz dam "prawie"... :twisted:
Il fuoco
17-02-2006, 16:09
:lol: :twisted: ;)