Zobacz pełną wersję : transmiter ST-E2
mam mały problem - zauważyłem dzisiaj, że odpadła mi z transmitera Canon ST-E2 dolna czerwona szybka zasłaniająca sensory emitujące wiązkę podczerwieni. jak to zdobyć ? Zdarzyło się to już komuś ?
Każda pomoc mile widziana
Ciężko dostać tę cześć w rozsądnej cenie. Najtaniej znalazłem na eBayu za 70zł z przesyłką. CANON SPEEDLITE ST-E2 RED AF IR PANEL COVER PART NEW OEM | eBay (http://www.ebay.pl/itm/CANON-SPEEDLITE-ST-E2-RED-AF-IR-PANEL-COVER-PART-NEW-OEM-/330811712783)
Wydaje mi się, że na Żytniej nie powinni skasować więcej i w pierwszej kolejności tam warto by zapytać o cenę.
Dostałem odpowiedź z Żytniej - niestety cena musi być zawsze wygórowana, w Polsce chcą za to z dostawą aż 96 zł ...za kawałek plastiku o powierzchni 3x1,5 cm.
Ciężko dostać tę cześć w rozsądnej cenie. Najtaniej znalazłem na eBayu za 70zł z przesyłką. CANON SPEEDLITE ST-E2 RED AF IR PANEL COVER PART NEW OEM | eBay (http://www.ebay.pl/itm/CANON-SPEEDLITE-ST-E2-RED-AF-IR-PANEL-COVER-PART-NEW-OEM-/330811712783)
Wydaje mi się, że na Żytniej nie powinni skasować więcej i w pierwszej kolejności tam warto by zapytać o cenę.
dzięki za podpowiedź, zamówiłem na eBayu, niestety nasi serwisanci z Żytniej nie przewidują wysyłki poleconym i maleńką część chcą wysyłać tylko kurierem i przedrożyć koszty.
dzięki za podpowiedź, zamówiłem na eBayu, niestety nasi serwisanci z Żytniej nie przewidują wysyłki poleconym i maleńką część chcą wysyłać tylko kurierem i przedrożyć koszty.
To zrozumiałe - z listem/paczką trzeba się pofatygować na pocztę. Czas serwisanta mógłby cię kosztować więcej niż różnica pomiędzy PP a przesyłką kurierską.
To zrozumiałe - z listem/paczką trzeba się pofatygować na pocztę. Czas serwisanta mógłby cię kosztować więcej niż różnica pomiędzy PP a przesyłką kurierską.
wiesz co, to raczej kwestia dobrej woli i elastyczności , przecież poza wysyłką zleceń taka firma ma także korespondencję listową i tak ktoś na pocztę iść co jakiś czas musi, ale jak się nie ma konkurencji, to tak wygląda.
ale już po temacie, zamówione, dotrze w podobnym czasie, a i na flaszkę wina zostanie ...
a bez czerwonego plastiku nie działa? ;)