Zobacz pełną wersję : bójcie się, konkurencja przybywa
Professional iPhone Photographer - Take pics of Staff Members / Website / Events / Food Photography in Central London, London | Work Wanted - Marketing, Advertising & PR | Gumtree.com (http://www.gumtree.com/p/jobs/professional-iphone-photographer--take-pics-of-staff-members-website-events-food-photography/108371830)
a jak taki wejdzie na chrzest/ślub/cokolwiek?? jak go odróżnić od zwykłego gościa???
:mrgreen:
cohontes
06-09-2012, 12:42
bo "Być może jedynym aparatem, którego potrzebujesz, jest ten w nowym iPhonie 4S" ;) chociaż sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało z kilka lat. Ostatnio ja dorwałem Galaxy S3 to byłem w szoku jak ta technika poszła do przodu, a pamiętam jeszcze czasy doczepianych aparatów w siemensach :D
z moich obserwacji podróżniczych wynika ze najbardziej popularnym aparatem fotograficznym jest....Nokia:lol:
i chyba nadszedł czas na zmianę warty ,tylko nie wiem czy będzie to szajsung czy ifon
cohontes
06-09-2012, 12:54
Wszystko zależy ;) ja "szmartfona" wolę mieć z androidem :) a tableta z iOS
nie używam komórki do fotek, ale np. Juza - z powodzeniem
polecam jego stronę, gdzie są testy Nokii
JuzaPhoto (http://www.Juzaphoto.com)
O ile dobrze pamiętam to 'aparaty' podczepiało się do SonyEricssona i Motoroli, nie kojarzę za bardzo Siemensa. Ja natomiast od lat używam BB, tylko nie mówić mi, że mają kiepskie aparaty bo zdjęcia to się robi wiadomo czym! :D
Merauder
06-09-2012, 21:12
O ile dobrze pamiętam to 'aparaty' podczepiało się do SonyEricssona i Motoroli, nie kojarzę za bardzo Siemensa. Ja natomiast od lat używam BB, tylko nie mówić mi, że mają kiepskie aparaty bo zdjęcia to się robi wiadomo czym! :D
Oj byly do Siemensow, były. Modelu nie podam, bo nie pamiętam, ale były. Male srebrne, ale z lampą błyskową.
Wysłane z mojego GT-I9000
Oj byly do Siemensow, były. Modelu nie podam, bo nie pamiętam, ale były. Male srebrne, ale z lampą błyskową.
Wysłane z mojego GT-I9000
Siemens S55. Mam jeszcze takiego w szufladzie...i aparacik też...prawie nówka, użyty może z 5 razy ;).