Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : szukam asystenta...

iczek
06-02-2006, 15:42
...brzmi strasznie profi, ale po prostu najprosciej chcialem zatytułowac.

Chodzi o pomoc, prosze sobie nie wyobrazac jakis "niewiadomo-co-sesji" :)

Po prostu chce aby ktos przytrzymal mi blendy i ponosil troche dodatkowych szpei. Bez lamp. Mini sesja - aparat, 1 szklo i dwoch ludzi. Malo szumu, duzo pracy. Dobrze aby czlowiek mial zapal i jaka taka wiedze o fotografii.

Zasada jest prosta - asystent nie ma prawa miec aparatu ze soba na sesji. Fotograf jest jeden :)

Sesja bedzie plenerowa - data nie jest sprecyzowana, miejsce nie do konca jasne (na 100% Gdańsk), ale chce poznac ew. kolege wczesniej.

Gdyby ktos byl zainteresowany to prosze o PW.

No i najwazniejsze - za darmo :)

Szukam mlodego adepta fotografii innymi slowy. Oferuje swoja wiedze, ale przede wszystkim ciekawe doswiadczenie zyciowe jak sądze.

Calosc moze zajmie ze 3-4 godziny w jakis weekend.

PS
Moze si eokazac, ze z sesji nic nie wyjdzie, ale to nie zmienia faktu, ze chetnie nawiaze kontakt...

bebop
06-02-2006, 16:06
zrób tą sesję w stolycy to będzie okazja na spotkanie ;-)

adamek
06-02-2006, 22:49
Jak Poznań to się pisze. ;)

bebop
06-02-2006, 22:51
Piotr, zrób jak będzie ciepło to się nad morze wybiorę. pretekst będzie :mrgreen:

iczek
06-02-2006, 23:12
Na wstepie dziekuje osobom, ktore sie zglosily :)
Obecnie wątek juz raczej nieaktualny, bo koledzy ktrozy naipsali do mnie sa mi znani i sprawdzeni wiec nie ma co szukac dalej... Dzieki Panowie.
Teraz tylko musze sprecyzowac terminy.

Bebop - chetnie, zrobie cos nad morzem, ale do ciepła to strasznie daleko jeszcze. Niemniej juz mozesz czuc sie zaproszony :)

Adamek - dzieki. Poznań ciut daleko, ale nigdy nic nie wiadomo...

Cichy
06-02-2006, 23:12
Niezła fucha - trzymacz blendy :D

bebop
06-02-2006, 23:18
śmiej się Cichy - ale często brakuje trzeciej ręki...

Piotr, jak znam życie to przywlokę się z młodym ;-)

adamek
07-02-2006, 00:10
iczek: moja propozycja jest długoterminowa jak coś. :wink:

thorin
07-02-2006, 00:13
blendowe ruszenie, jak bedziesz kiedys na śląsku iczek focil, to oferuje swoja pomoc...

Klosiu
07-02-2006, 01:08
Ja tez bym sie czegos nowego nauczyl :]

iczek
07-02-2006, 12:48
:) Wow - dzieki Wam... spotkamy sie z pewnoscia... na szlaku pstrykaczy z blendami :)