Zobacz pełną wersję : [SebastianD] zapraszam na moją stronę :o)
SebastianD
06-02-2006, 15:02
Witam serdecznie!
To mój pierwszy post tutaj i od razu ośmielam się zaprosić do mnie w odwiedziny ;)
www.sebastiandackow.com
Wszelkie uwagi, refleksje i komentarze mile widziane :cool:
FOTOGRAF
06-02-2006, 15:35
strona bardzo fajna, zdjecia rowniez
Jurek Plieth
06-02-2006, 15:38
To mój pierwszy post tutaj i od razu ośmielam się zaprosić do mnie w odwiedziny ;)
www.sebastiandackow.com
Witaj Sebastian,
Bardzo dużo bardzo dobrych zdjęć! Gratulacje. Są i takie, których bym nie zamieścił (choćby te solaryzacje), czy też niektóre "odzwierzęce". Jednak to bardziej kwestia gustu, niż konkretnych zarzutów.
Wysoko podniesiona poprzeczka, tak trzymaj!
Ladna stronka... czytelna, fotki fajne!
bardzo dużo dobrych i fajnych zdjęć, gratuluję!
Witaj Seba,
Takie wejście .... to jest wejście !! Sporo podnosisz poprzeczkę (przynajmniej mnie :)) ... fajnie, że jest kogo gonić. Gratuluję !
SebastianD
06-02-2006, 17:31
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)
Cieszę się, że fotki się podobają... Z resztą - co tu dużo mówić, to zawsze cieszy ;) Jak chyba wszystkich...
=> Jurek
a te solaryzacje w portretach to jeszcze z mojego poczciwego Sony DSCF-707 - prosto z aparatu, takie to było efekciarskie ;)
Witam serdecznie!
www.sebastiandackow.com
przyjemnie się ogląda..
Musze "powiedziec" ze jest SUPER ;)
P.S.
To co moglbys ewentualnie poprawic, to muzyczka, ktora sie nagle konczy i znowu zaczyna - nie ma plynnego przejscia.