Zobacz pełną wersję : [Battle] 21 Rajd Rzeszowski
Witam, są jacyś chętni na bitwe zdjęć z rajdu Rzeszowskiego??
Witam, będę pierwszym chętnym :) ile zdjęć ?
Myślę ze 4 powinny wystarczyć ;)
Aleximov
10-08-2012, 22:10
Witam,
Dołączam się do bitwy :) Do kiedy mam wysłać zdjęcia ?
Pozdrawiam, Alex
FireGlock
11-08-2012, 19:53
Witam, też się dołączam jak można :D do kiedy zdjęcia ?? :]
MacGyver
12-08-2012, 13:15
Też się zapiszę na tą bitwę :-)
Jak z terminem? Ja jestem do piątku i zdjęcia wyślę, jeśli potrzebowali byście więcej czasu to poprosimy innego moderatora o wystawienie battla.
Aleximov
12-08-2012, 14:54
Witam,
To może, jeśli nikt nie ma przeciwwskazań, ustalmy maksymalny termin przesyłania zdjęć na czwartek do północy (16.08 godz. 23:59).
Jeszcze ktoś chętny do bitwy ? (fotografów na Rajdzie było wielu :) )
Pozdrawiam, Alex
Nie miałem czasu na odpowiedź. Niech będzie czwartek ;)
FireGlock
13-08-2012, 22:30
Szczerze mówiąc bardziej odpowiadałby mi piątek ( zdjęcia z lustrzanki analog. trzeba wywołać :D) jeśli to nie będzie przeszkodą prosiłbym na ustalenie terminu na piątek do północy :D
Heja
To moze ja zrobie stopklatke z filmu z Rzeszowa?
hehe oczywiście żartuje;) Szkoda, że fotek przy okazji nie robiłem;)
Jestem chętny, co do terminu - dostosuję się.
MacGyver
16-08-2012, 10:55
Szczerze mówiąc bardziej odpowiadałby mi piątek ( zdjęcia z lustrzanki analog. trzeba wywołać :D) jeśli to nie będzie przeszkodą prosiłbym na ustalenie terminu na piątek do północy :D
Damy radę :-)
Aleximov
16-08-2012, 21:33
Witam,
Mail na bitwę wysłany - proszę o info, gdyby coś nie doszło... (to moja pierwsza bitwa :) )
Pozdrawiam, Alex
MacGyver
18-08-2012, 15:48
pawlack: zdjęcia miały być cztery, doślij pozostałe.
Battle wystawię jutro wieczorem.
P.S. Mam nadzieję że exif-y pousuwane, bo jeszcze nie sprawdzałem :-)
MacGyver
20-08-2012, 08:40
Wyślij szybko to Cię dopiszemy. I tak nie zdarzyłem wczoraj wystawić.
MacGyver to jak z tym battle?
Aleximov
26-08-2012, 14:25
Witam,
Minął ponad tydzień i nic, cisza... pewnie bitwy nie będzie, szkoda...
Chyba, że to tylko cisza przed burzą :)
Pozdrawiam, Alex
siemka
też czekam na tą bitwę chciałem zagłosować ale coś cichutko MacGyver "where are you" ;) wystawiaj battla!
MacGyver
30-08-2012, 23:55
Przepraszam Panowie za dużą zwłokę, wystawię do rana.
MacGyver
31-08-2012, 12:22
Battla mam napisanego w notatniku ale pojawiły się kłopoty techniczne z jego wystawieniem (razem jest 28 zdjęć i nowy system się awanturuje że za dużo). Jak tylko to ogarniemy bitwa zostanie wystawiona.
MacGyver
03-09-2012, 11:34
Po ciżekich bojach i nieoczekiwanych zwrotach akcji jest ;-)
:arrow: http://www.canon-board.info/battle-cage-40/battle-21-rajd-rzeszowski-85916/
Zapraszam do głosowania!
MacGyver
04-09-2012, 11:31
Tylko fotki cosik mocno do siebie podobne :-D
Jeśli mielibyśmy powtórzyć to za rok proponuję wprowadzić zakaz wystawiania zdjęć z wody ;-)
BTW: Może właśnie dlatego w ankiecie prowadzi zestaw na którym splasha brak :-D
DonBolano
06-09-2012, 07:40
Zagłosowałem na zestaw drugi - szczególnie mi się spodobała fotka numer 2 w tym zestawie!
Czwarty też bardzo fajny - szeroki kąt robi różnicę. ;-)
mac - bo slashe TRZA UMIC robic :P
a co do zdjec, tylko jeden zestaw obrobka pokazuje jakosc :) na ten zaglosowalem :D
michalab
06-09-2012, 11:08
Zagłosowałem na zestaw drugi - szczególnie mi się spodobała fotka numer 2 w tym zestawie!
Jak dla mnie ta poświata jest okropna.
MacGyver
11-09-2012, 14:55
... a ja do zestawu 6 :-)
Panowie, dzięki za battla.
Tak przy okazji, to battla trzeba "nakręcać" - gdy w wątku z ustawką brak dyskusji to i głosujących jest mało :-(
Gdy ongiś miałem battla z miclesem to zrobił on z niego niemal świętą wojnę, efektem czego głosy oddało kilkaset osób. Nie polecam oczywiście dokładnego kopiowania schematów zachowań tego pana (jak to się kończy można sobie sprawdzić tutaj (http://www.canon-board.info/members/micles-8127/)) ale gdy nie ma dyskusji to i ankieta się gubi w natłoku innych wątków.
P.S. Jest ktoś chętny na bitwę koszycką?
Ja przyznaje się do 1. Dzięki za głosy. Foto numer 2 z zestawu 6 - super:)
Co do frekwencji to może istnieje bardziej pokojowa możliwość jej podkręcenia - przesłanie do użytkowników forum informacji o battle (mail albo wiadomość na konto na forum)?
Może też nasze zdjęcia nie za bardzo przypadły do gustu? Na moim pierwszym battle dostałem więcej głosów niż w tym my wszyscy razem.
P.S. Jest ktoś chętny na bitwę koszycką?
Ja niestety nie, ale może ktoś chętny na BAJA Poland?
DonBolano
11-09-2012, 18:06
Ja mało wiem o terminarzach rajdów, ale już od dawna bym chciał spróbować swoich sił.
Gdzie jakaś następna impreza rajdowa będzie?
MacGyver
11-09-2012, 20:48
W sobotę w Jastrzębiu Zdroju (Rajd Wisły).
DonBolano
11-09-2012, 21:41
Kurka. Za daleko troszku...
Ostatni weekend września Rajd Polski - Mikołajki. 69 Rajd Polski Rally Poland - Oficjalna Strona Rajdu (http://www.rajdpolski.pl)
MacGyver
12-09-2012, 10:00
A da i półtygodnia później Dolnośląski w Kotlinie Kłodzkiej, najprawdopodobniej z prologiem we Wrocławiu :arrow: 22 Rajd Dolnośląski - 7 Runda Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski i Rajdowego Pucharu Polski (http://www.rajd.dolnoslaski.pl/)
DonBolano
12-09-2012, 18:20
A da i półtygodnia później Dolnośląski w Kotlinie Kłodzkiej, najprawdopodobniej z prologiem we Wrocławiu :arrow: 22 Rajd Dolnośląski - 7 Runda Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski i Rajdowego Pucharu Polski (http://www.rajd.dolnoslaski.pl/)
O widzisz. To już lepiej ;-)
DonBolano
28-09-2012, 22:17
Nic o tym prologu we Wro nie napisali :/
MacGyver
08-10-2012, 14:49
Prologu nie będzie, kolidował terminowo z meczem Brazylia-Japonia.