Zobacz pełną wersję : Portale Fotografów ślubnych
Szukam portali na których można zareklamować swoją działalność .
czerwiniak
18-06-2012, 07:21
" Portal ślubny "
Google - Około 1,330,000 wyników (0,15 s )
Tak jak kolega napisał.
Aj się nie chce.
Dinderi twierdzi, że nie jest fotografem ślubnym, ale widziałem go, jak na jednym ślubie latał z aparatem w portalach od garnituru, a potem chyba w dźinsowych...
Dinderi twierdzi, że nie jest fotografem ślubnym, ale widziałem go, jak na jednym ślubie latał z aparatem w portalach od garnituru, a potem chyba w dźinsowych...
Tylko co to ma wspólnego z reklamą (te dźinsy znaczy).
No chyba że reklamujesz Dinderi'ego jako fotografa ślubnego. To sorry :oops:.
Promocje jakieś, rabaty będą?
Moja żona może wyhaftować... Jakieś logo albo co... Na tych portalach...
znaczy, że jak portale fotografów ślubnych to najlepsze te od gajera?
;)
Sergiusz
19-06-2012, 01:23
https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://s14.postimage.org/8icattjcx/portal.jpg)
Reklamują zakaz palenia to i pewnie inne można...
Janusz Body
19-06-2012, 07:26
Sergiuszu - to chyba chodzi o zakaz palenia czarownic. Chociaż nie wiem. W XVI w to było, zdaje się, dość modne zajęcie. Coś jak teraz "fotograf ślubny". :mrgreen:
Sergiuszu - to chyba chodzi o zakaz palenia czarownic. Chociaż nie wiem. W XVI w to było, zdaje się, dość modne zajęcie. Coś jak teraz "fotograf ślubny". :mrgreen:
Poprzez analogię, kiedyś latano za czarownicami i nic sie w tej kwestii nie zmieniło, przez wieki :mrgreen::mrgreen:
P.S. Polskie litery Ci wróciły?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dinderi twierdzi, że nie jest fotografem ślubnymPodtrzymuję, bezapelacyjnie.
Janusz Body
19-06-2012, 08:59
...
P.S. Polskie litery Ci wróciły?...
Jak się łączę służbowo to nie mam polskich liter a jak prywatnie to mam. Prywatnie mam limit godzinę dziennie a służbowo mam bez limitu. :-)
Ciekawe czy ktoś coś z powyższego zrozumie. :-) Ale to się dość dobrze wpisuje w ten porąbany wątek. :mrgreen:
Moja pozycja południowa 05°33'N 107°06'E
Ajaj, zrozumiałem Kapitanie!
Znaczy się, prywatnie :eek:.
liquidsound
19-06-2012, 15:26
Ściemniasz coś, na google earth Cie nie widać :P
Ściemniasz coś, na google earth Cie nie widać :P
Ale tu go widać. http://www.marinetraffic.com/ais/pl/default.aspx?oldmmsi=309547000&zoom=10&olddate=lastknown
Z tym, że nijak sie ma ta pozycja, do tego co napisał Janusz Body. Chyba, że VLCC potrafi w 8 godzin przejchac 400 mil :)
To taka zmyłka dla piratów!
planujemy wesele zobacz
Łomatko, wracamy na stały ląd :lol:
Sergiusz
19-06-2012, 21:12
planujemy wesele zobacz
Aby tam zaraz planować. Nie planowane są lepsze, a najlepsze to te jak się planu nie trzymają.
Janusz Body
20-06-2012, 10:48
Ale tu go widać. http://www.marinetraffic.com/ais/pl/default.aspx?oldmmsi=309547000&zoom=10&olddate=lastknown
Z tym, że nijak sie ma ta pozycja, do tego co napisał Janusz Body. Chyba, że VLCC potrafi w 8 godzin przejchac 400 mil :)
Hmmmmm... ciekawe. Pozycja z linku jest poprawna. Bylismy w tym miejscu o tej godzinie. To bylo w poludnie czasu lokalnego 18-tego. Pozycja w poscie powyzej jest 19-tego w poludnie lokalnego - roznica czasu do kraju to 6 godzin - strefa czasowa -8 czyli +8 godzin do GMT :mrgreen:. Dystans przejechany ok 330 Nm. Wszystko jest poprawnie. :-)
Wszystko jest poprawnie.
Jak na łódce byliśmy w Londynie np. to przed wyjściem w miasto trzeba było uzgodnić powrót na posiłek.
Ludzie przychodzili bowiem o różnych godzinach i każdy punktualnie.Jeden miał czas lokalny na zegarku inny jachtowy,ktoś z poprzedniego portu czas na zegarku razem z nim z koi wyciągnął,a i tacy co na rzecz używanych tabel coś sobie ustawili się znależli.
Mniej zabawne jest to przy rachunkach na wachcie :mrgreen:
Morze uczy......między innymi tego że czas jest rzeczą względną.
Wszystko jest poprawnie. :-)Czyli gugiel oszukuje :) Kiedy wpisałem mu pozycję która podałes, wskazał miejsce o 380 mil na północny wschód od tego, gdzie oznaczony był Twój okręt na stronie marinetraffic.
Doczytajcie to co komu potrzebne, bo zdaje sie, ze trzeba bedzie troche posprzatac jezeli to ma byc merytoryczny watek :D
Merytoryczny ? W Hydepark Cafe?
O tempora,o mores.....
Merytoryczny ? W Hydepark Cafe?
O tempora,o mores.....
Ok, Tyś tu Szefem :D
Jak się łączę służbowo to nie mam polskich liter a jak prywatnie to mam. Prywatnie mam limit godzinę dziennie a służbowo mam bez limitu. :-)
Ciekawe czy ktoś coś z powyższego zrozumie. :-)
Bo jak tak patrzę to mnie widać, a jak tak, to już nie widać. Widać mnie, nie widać mnie, widać, nie widać. Ekstra, nie ? :grin: