Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ciekawa oferta na C55-250

haze
13-06-2012, 15:25
Przeglądając ebay w poszukiwaniu canona EF-S 55-250mm natknąłem się na taką ciekawą ofertę
http://www.ebay.pl/itm/290721744258?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Z tego co widziałem po komentarzach i po opisie w aukcji są to nowe obiektywy sprzedawane w białych pudełkach (KIT?). Cena razem z wysyłką to koszt używki w polsce, a jest jeszcze roczna gwarancja sprzedawcy (wiadomo - koszty wysyłki w razie wpadki trochę wysokie, ale lepsze to niż płatny serwis w przypadku używki:-)). Przeglądałem komentarze i te dotyczące tego obiektywu są bardzo pozytywne! Chyba zaryzykuję:-)

VomitroN
13-06-2012, 19:16
Będąc z sklepie nie dla idiotów, zawsze przechodzę przez dział fotograficzny. Nie dalej jak tydzień temu widziałem ten obiektyw w jakiejś promocji za 599zł, a Tamrona 50-200 za 399zł. Nie lepiej polować na TAKIE okazje?

haze
13-06-2012, 21:00
Sprawdzam zawsze ich oferty w internecie i nawet nie mają tego obiektywu w sklepach które mnie interesują. Faktycznie w świetle tego o czym piszesz to moja "okazja" zupełnie nie jest okazją, ale śledząc ceny na znanym portalu aukcyjnym można dojść do innego wniosku ;-) Dodam tylko, że patrzyłem na oferty sklepów stacjonarnych w stylu notopstryk i niestety tam cena za to szkło zbliża się do 1000zł...

GhostRider
13-06-2012, 23:12
Taki trochę OT zrobię - ale widzieliście ile sprzętu koleś sprzedaje na aukcjach? Tak kilka aukcji sprawdziłem i wyszło mi pewnie z mln złotych :shock::shock:

Na wszystkich aukcjach ma już pewnie sprzedaż na jakieś kilkanaście mln zł :shock: