Zobacz pełną wersję : Czyżby początek obniżek..?
Wczoraj wpadłem do sklepu "nie dla... wiecie kogo ;)" . Biegne oczywiście do stoiska FOTO patrze i oczy przecieram. 350d z KITEM za 2999 PLN i to bez tzw. promocji. Pytam sie gościa co jest, czy to moze ostatnia , zmacana dokumentnie sztuka czy co ? Gość looknął w komputerek i mówi, że nie że taka jest teraz normalna cena. Fajnie. Teraz czekam na ruch netowych sklepów. Zawsze byli jakieś 400 PLN tańsi niż ww. sklep. No to ja chcę 350tke z gwarancją Canon PL i z rachunkiem za 2600 PLN :mrgreen:
Tak, a ja chce 20D za 3500 z wymienionymi papiurkami ;)
no to może ja też.
1 Ds ver druga za ... 12 000 :lol:
no to może ja też.
1 Ds ver druga za ... 12 000 :lol:
też poprosze 8)
Marcin Dryl
27-01-2006, 16:43
Wczoraj wpadłem do sklepu "nie dla... wiecie kogo ;)" . Biegne oczywiście do stoiska FOTO patrze i oczy przecieram. 350d z KITEM za 2999 PLN :mrgreen:
..a za ile obecnie stoi w tym sklepie "nie dla ...." 20D ? Też coś się zmieniło ?
ja osobiście nie spotkałem jeszcze w stacjonarnym sklepie 20D.. no ale może do niewłaściwych chodze :)
Robson01
27-01-2006, 19:06
ja osobiście nie spotkałem jeszcze w stacjonarnym sklepie 20D.. no ale może do niewłaściwych chodze :)
To może zaglądasz do niewłaściwych sklepów. ;) Znam sklep w którym z Canona jest wszystko (mam na myśli puszki) z wyjątkiem jedynek.
też poprosze 8)
nie styka Ci już 1DmkII ?? ;) :lol:
no to ja poprosze 2-tygodniowa wycieczke do Chile.
aparat juz mam, to bym sobie jakies zdjecia popstrykal :)
no tak.. tam Twoje filtry by znalazły już zastosowanie...
Edit:
PS może udzielisz się w wątku o kupowaniu cokina w Warszawie? :D