marlon
25-01-2006, 20:20
Co prawda to forum wielkiego i niezastąpionego CANONA :mrgreen: ale muszę gdzieś sprzedać Nikona F80 + Sigma 24mm 1:1,8D EX DG macro...sprzęt nie jest mój (koleżanki ze szkoły), ale mam go teraz u siebie. Porobiłem mu trochę zdjęć (klisza jeszcze nieskończona więc nie moge nic pokazać :) ) tylko nie wiem ile mogę "żądać" za taki sprzęt. Jest w stanie praktycznie idealnym (jedyna wada to to że dekielek jest uszkodzony i nie trzyma), bo leżał w szafie :D nieużywany. Nie mam pojęcia dlaczego, bo sprzęt jest jakby nie patrzeć wysokiej klasy (a przynajmniej samo szkło). Dlatego mam właśnie 2 pytania:
1. Na ile go wycenić?
2. Kolega, kiedy powiedziałem że chce go sprzedać życzył mi tylko "powodzenia" bo podobno coś dzieje się w Nikonie i będę miał kłopot ze sprzedażą. O co mu mogło chodzić? :roll: Czy jest to związane z tym, że Nikon ogranicza produkcję analogów?
mam nadzieję że nie dostane warna za posta o Nikonie :D a zdjęcia niedługo zamieszczę :)
1. Na ile go wycenić?
2. Kolega, kiedy powiedziałem że chce go sprzedać życzył mi tylko "powodzenia" bo podobno coś dzieje się w Nikonie i będę miał kłopot ze sprzedażą. O co mu mogło chodzić? :roll: Czy jest to związane z tym, że Nikon ogranicza produkcję analogów?
mam nadzieję że nie dostane warna za posta o Nikonie :D a zdjęcia niedługo zamieszczę :)